Ντάλμα Μαραντόνα κατά του δικηγόρου του Ντιέγκο : «Δεν μπορείς να τα κανείς περισσότερο σκα@@»

Ντάλμα Μαραντόνα κατά του δικηγόρου του Ντιέγκο : «Δεν μπορείς να τα κανείς περισσότερο σκα@@»

Με επίθεση κατά του δικηγόρου του πατέρας της ξέσπασε η κόρη του Ντιέγκο Μαραντόνα, Ντάλμα, αλλά και κατά του Ματίας Μόρλα, τον άνθρωπο που διαχειρίζονταν την περιουσία του Αργεντινού Θρύλου.

Η μεγαλύτερη κόρη του Ντιέγκο Μαραντόνα εξαπέλυσε επίθεση μέσω instagram στον δικηγόρο του πατέρα της και διαχειριστή της περιουσίας του, Ματίας Μόρλα. Αιτία ένα μήνυμα που έστειλε ο δικηγόρος στην Τζιανίνα, λέγοντας πως είναι άδικο που δεν τον άφησαν να δώσει το παρών στην κηδεία του «Νο10» παρότι η Ντάλμα υποστηρίζει πως του έστειλε 200 μηνύματα μέσω των social media.

Η Ντάλμα Μαραντόνα ξέσπασε μιας και τον κατηγορεί πως είχε απομονώσει τον πατέρα της από την οικογένεια, ενώ είχε άσχημη συμπεριφορά και στο δικαστήριο που είχε ο θρύλος της Αργεντινής με την πρώην σύζυγο του, Κλαούντια.

Η Ντάλμα έγραψε: «Απαντάω γιατί έστειλες ένα μήνυμα στην αδελφή μου και την ρώτησες γιατί δεν μπόρεσες να έρθεις στην κηδεία του «καλύτερου φίλου» σου. Αν είχες απαντήσει πίσω στις 200 προσπάθειες που έκανα να σε βρω, θα σου είχα εξηγήσει το γιατί. Θα πάμε στο δικαστήριο και εκεί ελπίζω να είναι η τελευταία φορά που θα σε δούμε. Θα σε δω εκεί και αν έχεις κάποιες ερωτήσεις έλα να μου τις πεις, πρόσωπο με πρόσωπο. Ελπίζω να επιτευχθεί δικαιοσύνη και ορκίζομαι ότι δεν θα σταματήσω μέχρι να συμβεί αυτό. Δεν μπορείς να τα κάνεις περισσότερο σκ…» και συνέχισε: «Κανείς δεν ενοχλεί την αδελφή μου και πρέπει να με ευχαριστείς που δεν ήρθες στην κηδεία γιατί πολλοί άνθρωποι θα περνούσαν από δίπλα σου και θα σε αποκαλούσαν δολοφόνο. Σε… έσωσα από μία ντροπιαστική εμπειρία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ