Κωνσταντινίδης : Υποψήφιος για το βραβείο του κορυφαίου προπονητή στην Ινδία

Κωνσταντινίδης : Υποψήφιος για το βραβείο του κορυφαίου προπονητή στην Ινδία

Ο Στιβ Κωνσταντινίδης είναι ο αναμορφωτής της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Ινδίας, ανεβάζοντας τη χώρα στους πρώτες 100 της κατάταξης της FIFA. Ο Κύπριος προπονητής είναι ανάμεσα στους υποψήφιους για τον τίτλο του κορυφαίου προπονητή στην Ινδία, σε όλα τα αθλήματα, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο. Ο Κωνσταντινίδης κάνει εκπληκτική πορεία με την εθνική ομάδα της […]

Ο Στιβ Κωνσταντινίδης είναι ο αναμορφωτής της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Ινδίας, ανεβάζοντας τη χώρα στους πρώτες 100 της κατάταξης της FIFA. Ο Κύπριος προπονητής είναι ανάμεσα στους υποψήφιους για τον τίτλο του κορυφαίου προπονητή στην Ινδία, σε όλα τα αθλήματα, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο.

Ο Κωνσταντινίδης κάνει εκπληκτική πορεία με την εθνική ομάδα της Ινδίας και η δουλειά του αναγνωρίζεται από το φίλαθλο κοινό της χώρας. Διεκδικεί τον τίτλο ανάμεσα σε άλλους τέσσερις ομοσπονδιακούς προπονητές της Ινδίας (των ομάδων μπάντμιντον, κρίκετ, χόκεϊ γυναικών και κρίκετ γυναικών). Να αναφέρουμε πως η ειδική τελετή θα διεξαχθεί στις 26 Φεβρουαρίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ