Παραιτήθηκε από την Εθνική των ΗΠΑ ο Αρίνα

Παραιτήθηκε από την Εθνική των ΗΠΑ ο Αρίνα

Ο Μπρους Αρίνα υπέβαλε την παραίτησή του από τον πάγκο της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ πριν καν συμπληρώσει έτος σε αυτόν, προφανώς ελέω της αποτυχίας να οδηγήσει την ομάδα του στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Υπενθυμίζουμε ότι οι ΗΠΑ τερμάτισαν στην πέμπτη θέση της ζώνης της Κεντρικής Αμερικής. «Είναι το μεγαλύτερο προνόμιο για κάθε προπονητή να […]

Ο Μπρους Αρίνα υπέβαλε την παραίτησή του από τον πάγκο της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ πριν καν συμπληρώσει έτος σε αυτόν, προφανώς ελέω της αποτυχίας να οδηγήσει την ομάδα του στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Υπενθυμίζουμε ότι οι ΗΠΑ τερμάτισαν στην πέμπτη θέση της ζώνης της Κεντρικής Αμερικής.

«Είναι το μεγαλύτερο προνόμιο για κάθε προπονητή να κοουτσάρει την εθνική του ομάδα. Καθώς φεύγω, νιώθω ευγνωμοσύνη και τιμή που είχα δύο φορές αυτή την ευκαιρία στην καριέρα μου. Καμία δικαιολογία. Δεν ολοκληρώσαμε τη δουλειά και αναλαμβάνω την ευθύνη.

Παρότι είναι μια δύσκολη στιγμή αυτή, πιστεύω ότι οι ΗΠΑ δουλεύουν προς τη σωστή κατεύθυνση. Πιστεύω στον Αμερικανό παίκτη και στον Αμερικανό προπονητή και με προσπάθεια το μέλλον θα είναι λαμπρό», είπε στο «αντίο» του ο Αρίνα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ