Επιστρέφει στη Φλαμένγκο ο Ραφίνια, υπογράφει και ο Μπρούνο Βιάνα

Επιστρέφει στη Φλαμένγκο ο Ραφίνια, υπογράφει και ο Μπρούνο Βιάνα

Ο Ραφίνια επιστρέφει μετά από έξι μήνες στη Φλαμένγκο, ενώ και ο Μπρούνο Βιάνα είναι μια ανάσα από τη μεταγραφή του στη βραζιλιάνικη ομάδα.

Ο Ραφίνια που πριν μερικές μέρες έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, επιστρέφει στη Βραζιλία και υπογράφει στη Φλαμένγκο. Ο Βραζιλιάνος μπακ βρίσκεται σε συζητήσεις με τη «Φλα» εδώ και μερικές μέρες και αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες να ανακοινωθεί απο τον βραζιλιάνικο σύλλογο, επιστρέφοντας μετά από έξι μήνες και το πέρασμα του από την Ελλάδα και τους ερυθρόλευκους.

Ο Ραφίνια μάλιστα προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Ρίο ντε Ζανέιρο μαζί με ακόμη έναν ποδοσφαιριστή που αγωνιζόταν κατά το παρελθόν στον Ολυμπιακό, τον Μπρούνο Βιάνα με τον υψηλόσωμο κεντρικό αμυντικό να είναι κι αυτός έτοιμος να φορέσει τη ροσονέρι φανέλα. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Βιάνα δεν υπολογίζεται στην Μπράγκα και παραχωρείται δανεικός για έξι μήνες με την οψιόν αγοράς του να ανέρχεται στα 7.500.000 ευρώ. Ο Ραφίνια σε δηλώσεις του κατά την άφιξη του μίλησε για την αγάπη που έχει για τη βραζιλιάνικη ομάδα.

«Ήμουν πάντα ξεκάθαρος ως προς αυτό, όλος ο κόσμος ξέρει την αγάπη που έχω για τη Φλαμένγκο, αλλά δεν θέλω να μιλήσω για τετελεσμένα γεγονότα. Θα μιλήσουμε αυτήν την εβδομάδα. Θα καθίσουμε ήρεμα και θα μιλήσουμε. Ποιος δεν θέλει να παίξει ξανά στο Μαρακανά, το οποίο ελπίζω να γεμίσει ξανά μόλις τελειώσει η πανδημία; Είναι ακόμη νωρίς, έχουμε χρόνο και θα συζητήσουμε», τόνισε κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ