Κοιτάζει Ραφίνια και η Μπόκα Τζούνιορς

Κοιτάζει Ραφίνια και η Μπόκα Τζούνιορς

Ο Ραφίνια κυκλοφορεί ελεύθερος, η Μπόκα Τζούνιορς βρίσκεται σε αναζήτηση δεξιού μπακ και παρακολουθεί την περίπτωση του

Ο Ραφίνια αποχώρησε από τον Ολυμπιακό πριν μερικές μέρες και απασχολεί αρκετές ομάδες από τη Λατινική Αμερική. Ο Βραζιλιάνος μπακ μάλιστα φέρεται να προτάθηκε και στην Μπόκα Τζούνιορς, σύμφωνα με την ιστοσελίδα tycsports, επικαλούμενη δημοσιεύματα στη Βραζιλία.

Όπως σημειώνει, η ομάδα της Αργεντινής εξακολουθεί να ψάχνει παίκτη για το δεξί άκρο της άμυνας, αφού τελειώνουν τα συμβόλαια των Χούλιο Μπουφαρίνι και Λεονάρντο Γιάρα, στα μέσα του έτους. Αξίζει να σημειωθεί πως ο ίδιος ο Ραφίνια θα έχει επαφές με τη Φλαμένγκο αυτές τις μέρες, προκειμένου να επιστρέψει και πάλι στον βραζιλιάνικο σύλλογο.

«Ενώ συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με την Ταγιέρες για τον Νάουελ Τενάγκλια, προτάθηκε ο Βραζιλιάνος Ραφίνια, πρώην αμυντικός της Φλαμένγκο, ο οποίος ήδη έχει εκφράσει τη συμπάθειά του για την Μπόκα Τζούνιορς. Προς το παρόν, η Μπόκα αξιολογεί την πρόταση που έφτασε στο σύλλογο και παρά την ηλικία του, εξετάζεται προσεκτικά αφού έχει αγωνιστεί στην Μπάγερν για οκτώ σεζόν μεταξύ 2011 και αρχές 2019», γράφει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα της Αργεντινής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ