«Μην μας υποτιμήσει η Μπάγερν επειδή είμαστε από τη Βόρεια Αμερική»

«Μην μας υποτιμήσει η Μπάγερν επειδή είμαστε από τη Βόρεια Αμερική»

Ο προπονητής της Τίγκρες Ρικάρντο Φερέτι έστειλε την προειδοποίηση του για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων.

H νικήτρια του Champions League της CONCACAF, Τίγκρες, έχει γράψει ήδη ιστορία, αφού έγινε η πρώτη ομάδα από την συνομοσπονδία της, που έφτασε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου συλλόγων.

Απόψε (20:00) κόντρα στην Μπάγερν, στο Education City Stadium του Κατάρ, στον τελικό της διοργάνωσης, θα επιχειρήσει να γίνει και η πρώτη ομάδα της CONCACAF που θα πανηγυρίσει το τρόπαιο, κατακτώντας το 17ο Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων.

«Κανείς δεν το αρνείται την ποιότητα που έχει η Μπάγερν ή τις επιτυχίες της. Αλλά σε 10 χρόνια εμείς πήραμε 11 τίτλους. Εάν θέλουν να το εκτιμήσουν με διαφορετικό τρόπο, μόνο και μόνο επειδή είναι η Ευρώπη και είμαστε η Βόρεια Αμερική, θα ήταν υποτιμητικό», είπε ο Βραζιλιάνος προπονητής της Τίγκρες, Ρικάρντο Φερέτι.

«Γνωρίζουμε τις ικανότητες της γερμανικής ομάδας, των παικτών της. Όπως είπα πάντα, δεν υποτιμούμε κανέναν, αλλά ούτε φοβόμαστε άλλες ομάδες.

Θα τους αντιμετωπίσουμε με το σεβασμό που τους αξίζει, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας πολύ καλά για να αξίζουμε να είμαστε πρωταθλητές», πρόσθεσε ο προπονητής της Τίγκρες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ