Το Ισραήλ… εμβολιάστηκε και διεκδικεί Euro, Champions και Europa League!

Το Ισραήλ… εμβολιάστηκε και διεκδικεί Euro, Champions και Europa League!

Το Ισραήλ είναι στην πρώτη θέση των εμβολιασμών κατά του κορωνοϊού παγκοσμίως και στέλνει μήνυμα ασφάλειας στην UEFA, διεκδικώντας τη διοργάνωση των σπουδαιότερων ποδοσφαιρικών τουρνουά!

Με… στρατιωτική πειθαρχία και ταχύτατες κινήσεις το Ισραήλ προχωρά με απόλυτη επιτυχία τη διαδικασία εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού στον πληθυσμό του.

Οι αριθμοί… τρομάζουν! Ήδη, ενάμιση μήνα (και κάτι ψηλά) μετά την πρώτη διανομή του εμβολίου στη χώρα, περίπου το 80% του γενικού πληθυσμού έχει λάβει την πρώτη δόση. Οι Αρχές του Ισραήλ, μάλιστα, ελπίζουν πως σε διάστημα δύο μηνών θα έχει κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου το 60% του πληθυσμού. Γεγονός, που αν επιβεβαιωθεί, τότε θα επιτρέψει στο Ισραήλ να γίνει η πρώτη χώρα του πλανήτη που θα βγει οριστικά από τον εφιάλτη των lockdown!

Τι σημαίνουν όλα αυτά; Ότι το Ισραήλ πλέον είναι η πιο ασφαλής χώρα στον κόσμο όσον αφορά την πανδημία του κορωνοϊού. Και στέλνει προς πάσα κατεύθυνση ένα ισχυρό μήνυμα ελπίδας, πως το τέλος αυτής της οδυνηρής εμπειρίας δεν είναι και πολύ μακριά.

Σημαίνει και κάτι ακόμη όμως. Ότι το Ισραήλ, όντας η πρώτη χώρα στον πλανήτη μας στην κούρσα των εμβολιασμών, διεκδικεί τα κορυφαία ποδοσφαιρικά ραντεβού. Η συγκεκριμένη χώρα μπαίνει δυνατά στην προσπάθεια ανάληψης διοργανώσεων όπως το Euro (11 Ιουνίου-11 Ιουλίου), το Champions League και το Europa League! Για τις δύο διασυλλογικές διοργανώσεις βέβαια, η επιθυμία του Ισραήλ είναι να φιλοξενήσει κάποιους μεμονωμένους αγώνες. Τα σενάρια για τη διεξαγωγή του Euro δίνουν και παίρνουν. Θα γίνει; Πού θα γίνει; Με ή χωρίς κόσμο; Κανείς δεν ξέρει σίγουρα ακόμα.

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Ισραήλ έστειλε επιστολή στον ισχυρό άνδρα της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, τονίζοντας πως έχει τη δυνατότητα να υποδεχθεί τόσο μεγάλα και σπουδαία ραντεβού. Ο Τσέφεριν από τη μεριά του διαβεβαίωσε ότι η προσφορά αυτή θα ληφθεί υπόψη και ότι η διεξαγωγή αγώνων στο Ισραήλ είναι μία ενδιαφέρουσα επιλογή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ