Τον… ξεπούλησε ο ΠΑΟΚ και τώρα κάνει πάνω από 16.000.000 €!

Τον… ξεπούλησε ο ΠΑΟΚ και τώρα κάνει πάνω από 16.000.000 €!

Η Γαλατασαράι αρνήθηκε πρόταση 8 εκατ. ευρώ για τον Γκάρι Ροντρίγκες και απαιτεί ποσό μεγαλύτερο των 16.000.000 € για τον πρώην εξτρέμ του ΠΑΟΚ!

Πριν από ακριβώς έναν χρόνο ο ΠΑΟΚ… ξεπούλησε τον κορυφαίο παίκτη του, Γκάρι Ροντρίγκες στη Γαλατασαράι. Ο ακραίος επιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι κόστισε μόλις κάτι λιγότερο από 3 εκατ. ευρώ στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης και μετά από ένα αναγνωριστικό εξάμηνο, πλέον αποτελεί έναν από τους βασικούς λόγους που η «Τσιμπόμ» φιγουράρει στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος Τουρκίας.

Ο Ροντρίγκες έχει συνολικά 25 συμμετοχές, 4 γκολ και 7 ασίστ με τη φανέλα της Γαλατά, αλλά η συνολική του παρουσία είναι πολύ καλύτερη από τους αξιοπρεπέστατους αριθμούς του. Για αυτόν τον λόγο, λοιπόν, η Νιουκάστλ του Ράφα Μπενίτεθ προσπαθεί από τον Δεκέμβριο να τον αποκτήσει. Και εντείνει την προσπάθειά της και ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου!

Οι «καρακάξες» κατέθεσαν επίσημη πρόταση ύψους 8 εκατ. ευρώ για τον Ροντρίγκες, αλλά η τουρκική ομάδα την απέρριψε. Ενημερώνοντας ότι ο παίκτης δεν είναι προς πώληση. Με τα αγγλικά και τουρκικά ΜΜΕ να σημειώνουν ότι ο Φατίχ Τερίμ έθεσε την τιμή πώλησης πάνω από αυτή του Σενεγαλέζου αμυντικού χαφ, Μπαντού Εντιαγέ, που πωλήθηκε στη Στόουκ Σίτι με 16 εκατ. ευρώ τον Ιανουάριο!

Για την ιστορία, το συμβόλαιο του Ροντρίγκες με τη Γαλατά έχει ισχύ έως το καλοκαίρι του 2021 και οι Τούρκοι ήδη συζητούν το ενδεχόμενο επέκτασης, ώστε να είναι ικανοποιημένος και ο παίκτης από την παραμονή του στην Πόλη. Εως ότου πωληθεί…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ