Επίσημο : Στον πάγκο της Αλ Ουάχντα ο Δώνης

Επίσημο : Στον πάγκο της Αλ Ουάχντα ο Δώνης

Ο Ελληνας τεχνικός ανέλαβε και επίσημα την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας και επιστρέφει στους πάγκους τρεις μήνες μετά την απομάκρυνση του από την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Την πρόσληψη του Γιώργου Δώνη στην τεχνική της ηγεσία ανακοίνωσε και επίσημα το βράδυ της Τρίτης (23/3) η Αλ Ουάχντα της Σαουδικής Αραβίας.

Ο 51χρονος τεχνικός ανέλαβε την ομάδα, με στόχο να την ανεβάσει επίπεδο και να την επαναφέρει στον δρόμο των επιτυχιών, αφού τη δεδομένη βρίσκεται στην 14η θέση της βαθμολογίας στην Saudi Professional League με 27 βαθμούς και δίνει μάχη για την παραμονή της στην κατηγορία.

Ο Δώνης επιστρέφει στους πάγκους τρεις μήνες μετά την απομάκρυνση του από την Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ η Αλ Ουάχντα είναι η πέμπτη ομάδα που θα εργαστεί στο εξωτερικό ο Ελληνας τεχνικός, μετά τις Μακάμπι, Αλ Χιλάλ, ΑΠΟΕΛ και Σάρτζα από Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το συμβόλαιο που υπέγραψε ο άλλοτε προπονητής των ΠΑΟ, ΑΕΛ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ είναι διάρκειας έξι μηνών, ενώ στη συμφωνία υπάρχει οψιόν για έναν ακόμη χρόνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ