«Μπάριος και Σολδάνο οι προτεραιότητες του Ρικέλμε»

«Μπάριος και Σολδάνο οι προτεραιότητες του Ρικέλμε»

Ο παράγοντας της Μπόκα Τζούνιος προσπαθεί να κρατήσει τον Αργεντινό στράικερ του Ολυμπιακού στο Μπουένος Άιρες.

Ο μεγάλος στόχος του Χουάν Ρομάν Ρικέλμε ήταν να κλείσει τον Έντισον Καβάνι. Αλλά ο Ουρουγουανός στράικερ προτίμησε τελικά να μείνει στο Ολντ Τράφορντ από το να παίξει στο Μπομπονέρα και ο Ρικέλμε στρέφει αλλού την προσοχή του για την επίθεση της Μπόκα Τζούνιορς.

Γιατί ο προπονητής Μιγκέλ Άνχελ Ρούσο είναι ξεκάθαρος: απαίτησε ενίσχυση στο «9». Ο Ρικέλμε και η διοίκηση έχουν δύο στόχους και ο ένας έχει ερυθρόλευκη απόχρωση.

Μετά τον Καβάνι, το «Plan B» του Ρικέλμε είναι ο Λούκας Μπάριος της Κόλο Κόλο. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Tyc Sports», o παλαίμαχος επιτελικός μέσος διαπραγματεύεται ήδη την απόκτηση του, με τον Μπάριος να περιμένει τις εξελίξεις.

Η άλλη υπόθεση που απασχολεί τον εκτελεστικό αντιπρόεδρο της Μπόκα είναι η παραμονή του Φράνκο Σολδάνο στο Μπουένος Άιρες. Ο Ρούσο ήταν κάθετος ότι τον χρειάζεται και σύμφωνα με την προαναφερόμενη ιστοσελίδα, ο Ρικέλμε έχει ανοίξει δίαυλο με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για τον Αργεντινό στράικερ.

Η ίδια ιστοσελίδα είχε αναφέρει πως η Μπόκα δεν μπορεί να ανανεώσει τον δανεισμό για τρίτη φορά και σκοπεύει να αγοράσει ένα ποσοστό του Σολδάνο από τον Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ