Η Ρίβερ Πλέιτ κατάφερε να κερδίσει παιχνίδι χωρίς τερματοφύλακα (vid)

Η Ρίβερ Πλέιτ κατάφερε να κερδίσει παιχνίδι χωρίς τερματοφύλακα (vid)

Χωρίς αλλαγές, «λαβωμένη» από τον Covid και με έναν μέσο για τερματοφύλακα, η Ρίβερ Πλέιτ κατάφερε να επικρατήσει επί της Ιντεπεντιέντε με 2-1.

Το «θαύμα» της χθεσινής ημέρας έγινε στην Αργεντινή και συγκεκριμένα στο γήπεδο «Μονουμεντάλ», όπου η… καταπονημένη Ρίβερ Πλέιτ δεν «μάσησε» και επικράτησε επί της Ιντεπεντεντιέ Σάντα Φε με 2-1.

Παρά το γεγονός πως η ομάδα του Μπουένος Άιρες είχε φτάσει από τα 15 κρούσματα στα 20 μέσα σε λίγα 24ωρα, τελικώς αποφασίστηκε πως το παιχνίδι του Copa Libertadores θα διεξαχθεί κανονικά.

Έτσι, ο Μαρσέλο Γκαλιάρδο, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τον μέσο Ένζο Πέρεθ στην θέση του γκολκίπερ, αφού οι τέσσερις κανονικοί που διέθετε η ομάδα ήταν εκτός λόγω κορωνοϊού. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο 45χρονος, δεν είχε καθόλου εναλλακτικές στον πάγκο του, αφού εκεί δεν καθόταν ούτε ένας αναπληρωματικός.

Όμως παρά την κακοτυχία που της χτύπησε την πόρτα, η Ρίβερ Πλέιτ κατόρθωσε να πάρει την πολυπόθητη νίκη. Οι «εκατομμυριούχοι» έκαναν το 1-0 μόλις στο 3ο λεπτό του αγώνα με τον Ανγκιλέρι και ο Άλβαρεζ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, μέσα σε 180 δευτερόλεπτα.

Την μείωση σε 2-1, για την Ιντεπετεντιέ, έφερε στο 73ο λεπτό του αγώνα ο Οσάριο, όμως δεν ήταν αρκετή για την ομάδα του. Ως εκ τούτου, λοιπόν, η «Λα Μπάντα» πανηγύρισε μία ιστορική επικράτηση, καθώς και την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ