Σαπεκοένσε: Επιζών του δυστυχήματος κατέθεσε μήνυση στην ομάδα

Σαπεκοένσε: Επιζών του δυστυχήματος κατέθεσε μήνυση στην ομάδα

Ο Άλαν Ράσελ, ένας από τους τρείς επιζώντες του αεροπορικού δυστυχήματος της Σαπεκοένσε, κατέθεσε μήνυση στην βραζιλιάνικη ομάδα.

Ο επιζών του αεροπλανικού δυστυχήματος της Σαπεκοένσε το 2016, Άλαν Ράσελ, μήνυσε τον πρώην σύλλογό του για ηθική βλάβη, απλήρωτους μισθούς και καθυστερημένη καταβολή της ασφάλισης από το ατύχημα του 2016.

Ο αμυντικός ήταν ένας από τους τρεις παίκτες του βραζιλιάνικου κλαμπ, που επιβίωσε από τη συντριβή που σκότωσε 71 άτομα στην Κολομβία, στις 28 Νοεμβρίου 2016. Ο 31χρονος, ο οποίος έφυγε από τον σύλλογο αμέσως μετά τη λήξη του συμβολαίου του, ζητά αποζημίωση ύψους 645 χιλιάδων δολαρίων.

«Το ατύχημα έγινε το 2016 και οι οικογένειες έλαβαν (σ.σ. την πληρωμή ασφάλισης) πέντε ημέρες αργότερα. Ο Άλαν την πήρε το 2019», σημειώνει ο δικηγόρος, Ράμος Μακάιλ, του ποδοσφαιριστή και συνεχίζει:

«Ο ίδιος λυπάται που έπρεπε να ασκήσει νομική δίωξη, αφού δεν ήθελε ποτέ να φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Αλλά τα τραύματα ήταν βάναυσα. Δοκιμάσαμε κάθε δυνατό τρόπο (σ.σ. για συμβιβασμό με το κλαμπ), αλλά δεν υπήρξε πρόοδος.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ