Ταμπάρες: «Θα πρέπει να μπει VAR στο VAR» – Xαμός με το ακυρωθέν γκολ της Ουρουγουάης(vid)

Ταμπάρες: «Θα πρέπει να μπει VAR στο VAR» – Xαμός με το ακυρωθέν γκολ της Ουρουγουάης(vid)

Έντονα παράπονα είχε η Εθνικής Ουρουγουάης, για τον αγώνα κόντρα στην Παραγουάη, με τον ποροπονητή της να τονίζει πως στο τέλος θα χρειαστούν δύο VAR.

To VAR (η μάλλον ο VAR για να μαστε πιο σωστοί) υπάρχει στην ζωή μας από το 2012, όμως συνεχίζει να φέρνει γκρίνια σε κάποιους ανθρώπους του ποδοσφαίρου.

Ένας από αυτούς ήταν και ο προπονητής της Εθνικής Ουρουγουάης, Όσκαρ Ταμπάρες, ο οποίος είχε έντονα παράπονα από τον διαιτητή της χθεσινής αναμέτρησης κόντρα στην Παραγουάη.

«Εάν συνεχιστεί έτσι, θα πρέπει να βάλουμε ένα Video Assistant Referee στο Video Assistant Referee, γιατί δεν είναι δυνατόν (σ.σ. να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα)

Όταν ένας παίκτης είναι οφσάιντ και η μπάλα δεν έρχεται σε αυτόν ή εκείνος δεν κινείται προς αυτήν, δεν γίνεται να δίνεται παράβαση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 74χρονος τεχνικός.

Τι προκάλεσε την οργή του αλλά και της υπόλοιπης ομάδας;  Στο 24ο λεπτό του παιχνιδιού, ο Βεσίνο, έπειτα από μία κάθετη μπαλιά στην περιοχή της Παραγουάης, γύρισε στον Τζόναθαν Ροντρίγκες και αυτός σκόραρε.

Όμως μέσω VAR το γκολ ακυρώθηκε, καθώς ο Σουάρες ήταν εκτεθειμένος, πριν από την πάσα στον Βεσίνο, με τον στράικερ της Ατλέτικο, να μην έχει όμως καμία ανάμειξη στη φάση.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ