Το τηλεφώνημα του Χουάν Βερόν στον Σολδάνο

Το τηλεφώνημα του Χουάν Βερόν στον Σολδάνο

Ο παλαίμαχος μέσος και νυν πρόεδρος της Εστουντιάντες έχει αναλάβει προσωπικά τις συζητήσεις με τον 25χρονο επιθετικό του Ουλμπιακού.

Η Μπόκα Τζούνιορς δεν σχεδιάζει να κρατήσει τον Φράνκο Σολδάνο στο ρόστερ της, κόντρα στην εισήγηση του προπονητή της, Μιγκέλ Άνχελ Ρούσο. Ωστόσο, ο 25χρονος στράικερ συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να μείνει στην Αργεντινή, αφού η Εστουντιάντες τον έχει σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική λίστα της.

Είναι τόσο έντονο το ενδιαφέρον της ομάδας της Λα Πλάτα, που ο Σολδάνο δέχτηκε τηλεφώνημα από μία από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του αργεντινικού ποδοσφαίρου: τον Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν.

Ο Βερόν είναι ο πρόεδρος της Εστουντιάντες και ασχολείται με τις μεταγραφές. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «elintransigente.com», τις τελευταίες μέρες ο Βερόν έχει επικοινωνήσει αρκετές φορές με τον Σολδάνο, του έχει αναλύσει το αγωνιστικό σχέδιο της ομάδας και προσπαθεί να τον πείσει να αποδεχτεί την πρόταση του.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Σολδάνο παρότι δεν απορρίπτει την προοπτική να μείνει στην Αργεντινή, σκέφτεται να παίξει σε άλλο πρωτάθλημα με καλύτερες οικονομικές συνθήκες. Όμως, ο Βερόν δεν σκοπεύει να τον αφήσει ήσυχο μέχρι να ακούσει το «ναι» του ποδοσφαιριστή.

Ο Ολυμπιακός δεν υπολογίζει τον Σολδάνο και το δημοσίευμα τονίζει πως διαπραγματεύεται τον δανεισμό του 25χρονου στράικερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ