Εξαλλοι στην Παλμέιρας με τον Φερέιρα

Εξαλλοι στην Παλμέιρας με τον Φερέιρα

Οι δηλώσεις του Φερέιρα για τα κενά στο ρόστερ δεν άρεσαν καθόλου στον πρόεδρο της βραζιλιάνικης ομάδας – Στα… μαχαίρια οι δύο άνδρες, στην πόρτα της εξόδου ο Ιβηρας.

Η κριτική που άσκησε ο Αμπέλ Φερέιρα στη διοίκηση της Παλμέιρας για τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ δεν άρεσε καθόλου στον πρόεδρο της βραζιλιάνικης ομάδας.

Ο Μαουρίσιο Γκαλιότε μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό απάντησε στον πρώην τεχνικό του ΠΑΟΚ και τόνισε ότι τέτοιου είδους δηλώσεις δεν βοηθούν την ομάδα, ενώ αποκάλυψε ότι την Παρασκευή (25/6) θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη ανάμεσα στα μέλη της διοίκησης, για να παρθούν αποφάσεις σχετικά με το μέλλον του Ιβηρα προπονητή.

Οι σχέσεις του Φερέιρα με τον πρόεδρο της Παλμέιρας βρίσκονται σε οριακό σημείο, με τον πρώην τεχνικό του Δικεφάλου του Βορρά να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου.

«Η δήλωσή του δεν βοηθάει σε κάτι, γνωρίζουμε όλες τις λεπτομέρειες. Δεν βοηθάει τους αθλητές την διοίκηση και τους οπαδούς. Αποκάλυψε καταστάσεις που τις διαχειριζόμαστε.

Θέλω και εγώ μια αήττητη ομάδα, αλλά προς το παρόν χρειάζεται ισορροπία και ο Αμπέλ το γνωρίζει αυτό. Αύριο θα έχω συνάντηση με τα στελέχη του συλλόγου και το τεχνικό επιτελείο για να συζητήσουμε ότι αφορά την κατάσταση στον σύλλογο. Πάνω απ’όλα θέλουμε να αφαιρέσουμε κάθε αμφισβήτηση που υπάρχει», ανέφερε ο πρόεδρος της Παλμέιρας.

Ο Αμπέλ Φερέιρα βρίσκεται σε δύσκολη θέση, καθώς εκτός από τα μέλη της διοίκησης έχει να αντιμετωπίσει και τους οπαδούς της Παλμέιρας, που βλέπουν την ομάδας του να μην αποδίδει καλό ποδόσφαιρο και να πραγματοποιεί κάκιστες εμφανίσεις.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ