Η Νιούελς προσκάλεσε τον Μέσι να υπογράψει: «Λίο είσαι εδώ;» (pic)

Η Νιούελς προσκάλεσε τον Μέσι να υπογράψει: «Λίο είσαι εδώ;» (pic)

Ο Λιονέλ Μέσι κυκλοφορεί ελεύθερος εδώ και μερικές ώρες και η Νιούελς κάλεσε τον Αργεντινό σούπερ σταρ να υπογράψει μαζί της.

Ο Λιονέλ Μέσι έμεινε ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα τα ξημερώματα της Πέμπτης για πρώτη φορά μετά από 7.504 ημέρες, αφού ολοκληρώθηκε το συμβόλαιο του με τους μπλαουγκράνα.

Παρότι όμως κυκλοφορεί στην αγορά τυπικά, είναι θέμα χρόνου να ανανεώσει με την Μπαρτσελόνα, όπως ξεκαθάρισε και ο πρόεδρος της ομάδας, Τζουάν Λαπόρτα, αν και υπάρχουν κάποια οικονομικά θέματα να διευθετηθούν.

Όσο όμως ο Αργεντινός σούπερ σταρ κυκλοφορεί ελεύθερος είναι λογικό να τον ορέγονται οι περισσότερες ομάδες του κόσμου. Μια από αυτές είναι και η Νιούελς Ολντ Μπόις, η αγαπημένη ομάδα του Μέσι στην πατρίδα του, η οποία βλέποντας τις εξελίξεις έστειλε το δικό της μήνυμα στον Αργεντινό.

Η Νιούελς λοιπόν με ανάρτηση της, προσκάλεσε τον Μέσι να επιστρέψει στην ομάδα που έκανε τα πρώτα του βήματα στον χώρο του ποδοσφαίρου και μάλιστα με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο, αφού ανέβασε φωτογραφία του από το ματς με την Οσασούνα, όταν είχε σκοράρει για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα και είχε αφιερώσει το τέρμα στη μνήμη του Ντιέγκο Μαραντόνα με τη φανέλα της Νιούελς.

Δείτε την ανάρτηση της Νιούελς:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ