Τότεναμ: Ο Αλντερβάιρελντ αποχωρεί μετά από έξι χρόνια

Τότεναμ: Ο Αλντερβάιρελντ αποχωρεί μετά από έξι χρόνια

Τότεναμ και Τόμπι Αλντερβάιρελντ χωρίζουν τους δρόμους τους μετά από έξι χρόνια, με τον Βέλγο να γίνεται κάτοικος Κατάρ για λογαριασμό της Αλ Ντουχάιλ.

Μετά από έξι χρόνια κοινής πορείας, Τότεναμ και Τόμπι Αλντερβάιρελντ θα συνεχίσουν χωριστά την πορεία τους. Ο Βέλγος κεντρικός αμυντικός αλλάζει παραστάσεις και θα μετακομίσει στο Κατάρ για να αγωνιστεί με την Αλ Ντουχάιλ, σύμφωνα με την Telegraph.

Το deal ανάμεσα στις δύο πλευρές έκλεισε στις 13 εκατομμύρια λίρες, με το συμβόλαιο του 32χρονου να εκπνέει το καλοκαίρι του 2022. Πριν κάνει αποδεκτή την πρόταση από την Αλ Ντουχάιλ, η Τότεναμ είχε απορρίψει προσφορά της Αντβέρμπ.

Ο 32χρονος αποχωρεί μετά 236 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό εννέα γκολ και πέντε ασίστ, χωρίς όμως να κατακτήσει κάποιο τρόπαιο με την Τότεναμ.

Η άφιξη του Νούνο στο πάγκο των Σπιρουνιών έχει φέρει μαζί της και έναν αέρα ανανέωσης στο Βόρειο Λονδίνο. Η Τότεναμ ανακοίνωσε την απόκτηση του Ιταλού τερματοφύλακα, Πιερλουίτζι Γκολίνι, ενώ ανανέωσε το συμβόλαιο του Σον για άλλα τέσσερα χρόνια.

Αντικαταστάτης του Αλντερβάιρελντ αναμένεται να είναι ο Αργεντινός Κριστιάν Ρομέρο, με τα «σπιρούνια» να βγάζουν από τα ταμεία τους 50 εκατ. λίρες για να τον φέρουν στην ομάδα.

Το μόνο ανοιχτό μέτωπο αυτή τη στιγμή, είναι αυτό που ταλανίζει όλους στον σύλλογο και αφορά τον Χάρι Κέιν και την επιθυμία του Άγγλου επιθετικού να αποχωρήσει από την Τότεναμ, με την Μάντσεστερ Σίτι να είναι ο πιθανότερος προορισμός του.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ