Μπουμάλ : Από τον Παναθηναϊκό στην Κίνα και από εκεί Ιαπωνία

Μπουμάλ : Από τον Παναθηναϊκό στην Κίνα και από εκεί Ιαπωνία

Στους Yokohama F. Marinos, ομάδα που προπονεί ο Άνγκε Ποστέκογλου, θα συνεχίσει την καριέρα του ο πρώην εξτρέμ του Παναιτωλικού, Λεβαδειακού, Ηρακλή Ψαχνών, Πανιωνίου και Παναθηναϊκού, Ολιβέ Μπουμάλ.

Στην Ελλάδα τον γνωρίσαμε τον Γενάρη του 2010, όταν ο Παναιτωλικός τον απέκτησε ως δανεικό από την Αλαμπαθέτε (οι Ισπανοί τον είχαν πάρει από την Σεντ – Ετιέν) και εν συνεχεία τον μονιμοποίησε στο Αγρίνιο. Τον Οκτώβρη του 2012, ο Ολιβιέ Μπουμάλ, περί ου ο λόγος, μετακόμισε στην Ρουμανία και την Άστρα Πλοϊέστι, έναν χρόνο αργότερα όμως επέστρεψε στη χώρα μας, για λογαριασμό του Λεβαδειακού.

Στη χώρα μας καθιερώθηκε, φορώντας έξι μήνες τη φανέλα των Βοιωτών, έξι μήνες αυτή των Ηρακλών Ψαχνών, ενάμισι χρόνο αυτή του Πανιωνίου (Ιούλης 2014 – Γενάρης 2016) και ενάμισι αυτή του Παναθηναϊκού (Γενάρης 2016 – Ιούλης 2017), που έδωσε περί το μισό εκατομμύριο στον Ιστορικό για να τον πάρει στη Λεωφόρο. Στο καλοκαίρι των αποχωρήσεων, ο Καμερουνέζος έφυγε για την Κίνα και τους Lianoning, πριν καν ωστόσο κλείσει χρόνο, άλλαξε για μια ακόμα φορά ποδοσφαιρική «στέγη».

Ο Ολιβέ Μπουμάλ, λοιπόν, θα συνεχίσει την καριέρα του στους Yokohama F. Marinos, ομάδα που προπονεί ο Άνγκε Ποστέκογλου, πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Αυστραλίας. Στον ιαπωνικό σύλλογο αγωνίζονται επίσης ο Νταβίντ Μπαμπούνσκι, γιος του πρώην αμυντικού της ΑΕΚ, Μπόμπαν και ο Ούγκο Βιέρα, γνωστός από το πέρασμά του σε Μπράγκα και Μπενφίκα. Μετά τις πρώτες τρεις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, οι Ιάπωνες έχουν δύο ήττες και μια ισοπαλία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ