Τριετής αποκλεισμός στον Σουριναμέζο παράγοντα που έπαιξε στα 61 του!

Τριετής αποκλεισμός στον Σουριναμέζο παράγοντα που έπαιξε στα 61 του!

Η Συνομοσπονδία Βορείου και Κεντρικής Αμερικής τιμώρησε αυστηρά τον Ρόνι Μπρουνσβάικ, ενώ απέβαλλε την Ίντερ και την Ολίμπια από τη διοργάνωση για παραβίαση των κανόνων περί ακεραιότητας!

Ο αντιπρόεδρος του Σουρινάμ, Ρόνι Μπρούνσβαϊκ, έγινε viral στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, αφού σε ηλικία 61 ετών θέλησε να γράψει ιστορία στο άθλημα!

Ο Σουριναμέζος παράγοντας, εκτός από πολιτικός, είναι επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης της σουριναμέζικης Ίντερ Μονγκοταπόε.

Θέλοντας ίσως να εκπληρώσει ένα παιδικό όνειρο, ο Μπρούνσβκαϊκ έπαιξε βασικός με την Ίντερ που του ανήκει, στο εντός έδρας παιχνίδι με την Ολίμπια από την Ονδούρα, για τους «16» του Concacaf League.

Σε ηλικία 61 ετών, ο Μπρούνσβαϊκ έγινε ίσως ο πιο ηλικιωμένος ποδοσφαιριστής ο οποίος έπαιξε σε αυτό το επίπεδο! Και το χάρηκε με την ψυχή του, μοιράζοντας χρήματα και στους παίκτες της Ολίμπια.

Ωστόσο, η Ομοσπονδία Βορείου, Κεντρικής Αμερικής και Καραϊβικής δεν συμμερίστηκε τη χαρά του Σουριναμέζου…

Η Πειθαρχική Επιτροπή της επέβαλλε τριετή αποκλεισμό στον Μπρούνσβαϊκ για παραβίαση των κανόνων ακεραιότητας της διοργάνωσης. Επίσης για τον ίδιο λόγο απέβαλλε τις δύο ομάδες από το θεσμό.

Πάντως, ο Μπρουνσάιβ θα έχει να το διηγείται πως εκπλήρωσε το όνειρο του…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ