Αυτή θα είναι η νέα ομάδα του Φελίπε Πάρντο (pics)

Αυτή θα είναι η νέα ομάδα του Φελίπε Πάρντο (pics)

Πολύ κοντά στο να γυρίσει στην πατρίδα του είναι ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Φελίπε Πάρντο, όπως αναφέρουν στην Κολομβία.

Έτοιμος να επιστρέψει στην παλιά του ομάδα, Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν, φαίνεται πως είναι ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Φελίπε Πάρντο, όμως αναφέρουν δημοσιεύματα από την πατρίδα του.

Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός, το τελευταίο διάστημα αγωνιζόταν στο Μεξικό με τη φανέλα της Τολούκα, ωστόσο δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του και έτσι έμεινε ελεύθερος, ψάχνοντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σύμφωνα λοιπόν με τον Κολομβιανό δημοσιογράφο, Χουάν Φελίπε Κανταβίντ, η Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν, στην οποία ο Πάρντο αγωνίστηκε από το 2009 έως το 2013, πριν πάρει μεταγραφή για την Μπράγκα, έχει δείξει ενδιαφέρον, με τις συζητήσεις να έχουν ξεκινήσει.

Παράλληλα, υπάρχουν και κάποιοι άλλοι σύλλογοι που παρακολουθούν την περίπτωση του πρώην ποδοσφαιριστή των Ερυθρόλευκων, όπως η Ατλέτικο Νασιονάλ, η Τζούνιορ και η Ντεπορτίβο Κάλι, ωστόσο φαίνεται πως η πρώτη επιλογή του Πάρντο είναι η ομάδα του Μεντεγίν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ