O Πάουλο Σόουζα αφήνει την εθνική Πολωνίας για την Φλαμένγκο

O Πάουλο Σόουζα αφήνει την εθνική Πολωνίας για την Φλαμένγκο

Σύμφωνα με τους Πορτογάλους, ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού αποχωρεί από τον πάγκο της εθνικής ομάδας της Πολωνίας και αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Φλαμένγκο.

Ετοιμος να αφήσει την εθνική ομάδα της Πολωνίας για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Φλαμένγκο είναι ο Πάουλο Σόουζα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα πορτογαλικά ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα, η «Record» σε σημερινό της δημοσίευμα αναφέρει ότι ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και νυν προπονητής του Κάρολ Σβιντέρσκι στην εθνική ομάδα της Πολωνίας, Πάουλο Σόουζα, τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση της Φλαμένγκο και τις επόμενες ώρες αναμένεται να ανακοινωθεί από τη βραζιλιάνικη ομάδα.

Σύμφωνα με την «Record» ο Πάουλο Σόουζα βρισκόταν επίσης στο στόχαστρο της Ιντερνασιονάλ του Πόρτο Αλέγκρε, αλλά η Φλαμένγκο μπήκε «σφήνα» και κατάφερε να τον πείσει να πει το πολυπόθητο «ναι».

Ετσι, αποχωρεί από τον πάγκο της εθνικής ομάδας της Πολωνίας, έναν χρόνο μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των «Λευκών Αετών» και πλέον ετοιμάζεται να μετακομίσει μόνιμα στην Βραζιλία για χάρη της Φλαμένγκο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το προηγούμενο διάστημα είχαν ακουστεί πολλοί προπονητές για την Φλαμένγκο, ανάμεσα στους οποίους ήταν οι Ερνέστο Βαλβέρδε και Βίτορ Περέιρα, ενώ υπήρξαν δημοσιεύματα στην Βραζιλία ακόμα και για τον Πέδρο Μαρτίνς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ