Ατζέντης Σφιντέρσκι – «Ο Κάρολ με τα γκολ και τις ασίστ του, έκανε χαρούμενους τους οπαδούς του ΠΑΟΚ»

Ατζέντης Σφιντέρσκι – «Ο Κάρολ με τα γκολ και τις ασίστ του, έκανε χαρούμενους τους οπαδούς του ΠΑΟΚ»

Ο εκπρόσωπος του Σφιντέρσκι αναφέρθηκε στην οριστική συμφωνία του 25χρονου επιθετικού με τη Σάρλοτ, τονίζοντας πως ο Κάρολ έδωσε μεγάλη χαρά στους φίλους του ΠΑΟΚ.

Σε ΜΜΕ της Πολωνίας μίλησε ο ατζέντης του Κάρολ Σφιντέρσκι, όπου αναφέρθηκε στους οικονομικούς όρους του πελάτη του με την αμερικανική Σάρλοτ, στην οποία θα υπογράψει άμεσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για ένα τετραετές συμβόλαιο που θα αποφέρει στον μέχρι πρότινος παίκτη του ΠΑΟΚ ετήσιες απολαβές ύψους 1,2 εκατομμύρια ευρώ.

«Οι όροι του συμβολαίου του Κάρολ με τη Σάρλοτ, κυρίως οικονομικοί, έχουν ήδη τακτοποιηθεί από εμένα. Ο Κάρολ με τα γκολ και τις ασίστ του έδωσε μεγάλη χαρά στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ και στον ιδιοκτήτη του. Αποδείχθηκε μεγάλος πρεσβευτής των Πολωνών ποδοσφαιριστών στην Ελλάδα. Τώρα είναι η ώρα να γίνει ο «πρεσβευτής» της Πολωνίας στις ΗΠΑ. Είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρει μια χαρά », ανέφερε σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος του Πολωνού.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σφιντέρσκι θα βρεθεί τις επόμενες ημέρες στην πατρίδα του προκειμένου να γιορτάσει τα 25α γενέθλιά του και στη συνέχεια θα πετάξει στην Βόρεια Καρολίνα, προκειμένου να ενσωματωθεί στη Σάρλοτ, η οποία ξεκινάει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στα τέλη Φλεβάρη.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ