Φάμπιο Καπέλο : Παρελθόν από την Τζιανγκζού Σούνινγκ, σενάρια για Άρσεναλ

Φάμπιο Καπέλο : Παρελθόν από την Τζιανγκζού Σούνινγκ, σενάρια για Άρσεναλ

Ο Φάμπιο Καπέλο τον περασμένο Ιούνιο ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της κινεζικής, Τζιανγκζού Σούνινγκ, αλλά δεν κατάφερε να τη βοηθήσει στο ασιατικό πρωτάθλημα και η διοίκηση της ομάδας τού έδειξε χθες την πόρτα της εξόδου. Η Τζιανγκζού έκανε κακό ξεκίνημα στη νέα σεζόν, καθώς στις τρεις πρώτες αγωνιστικές έχει δύο ήττες και αποφάσισε να λύσει […]

Ο Φάμπιο Καπέλο τον περασμένο Ιούνιο ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της κινεζικής, Τζιανγκζού Σούνινγκ, αλλά δεν κατάφερε να τη βοηθήσει στο ασιατικό πρωτάθλημα και η διοίκηση της ομάδας τού έδειξε χθες την πόρτα της εξόδου.

Η Τζιανγκζού έκανε κακό ξεκίνημα στη νέα σεζόν, καθώς στις τρεις πρώτες αγωνιστικές έχει δύο ήττες και αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία της με τον 71χρονο διάσημο Ιταλό κόουτς. Ο Καπέλο είχε υπογράψει συμβόλαιο για 18 μήνες αντί 10 εκατ. ευρώ, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει ανταγωνιστική την ομάδα της Κίνας.

Μάλιστα, αγγλικά δημοσιεύματα μπλέκουν τον πρώην πλέον τεχνικό της κινεζικής ομάδας με τον πάγκο της Άρσεναλ ως αντικαταστάτη του Αρσέν Βενγκέρ! Ο Αλσατός προπονητής πιθανόν να αποτελέσει παρελθόν από την τεχνική ηγεσία των κανονιέρηδων και τα ονόματα για την αντικατάστασή του πάνε κι έρχονται με τελευταίο αυτό του Καπέλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ