Κάρλος Τέβες : Τραυματίστηκε σε παιχνίδι μέσα στις φυλακές

Κάρλος Τέβες : Τραυματίστηκε σε παιχνίδι μέσα στις φυλακές

Ένας μυϊκός τραυματισμός βρήκε τον Κάρλος Τέβες, ο οποίος πήγε στις φυλακές για να δει τον αδερφό του, Αλμπέρτο, με αποτέλεσμα να χτυπήσει κατά τη διάρκεια ενός αγώνα με τους κρατούμενους!

Ο Κάρλος Τέβες δεν έχει πολύ καιρό που επέστρεψε στην Μπόκα Τζούνιορς και ήδη έχει πανηγυρίσει τρία γκολ σε πέντε συμμετοχές με την αργεντίνικη ομάδα από τότε. Ωστόσο, ο 34χρονος επιθετικός έμελλε να τραυματιστεί, αλλά εκτός γηπέδων!

Όπως αναφέρει η «Ole» o έμπειρος στράικερ βρέθηκε στις φυλακές της Κόρδοβα για να δει από κοντά τον αδερφό του, Χουάν Αλμπέρτο Μαρτίνες, ο οποίος έχει καταδικαστεί για ένοπλη ληστεία σε τράπεζα.

Εκεί οι υπόλοιποι κρατούμενοι αντιλήφθηκαν την παρουσία του σούπερ σταρ της Μπόκα, με αποτέλεσμα να τον πείσουν να παίξουν ένα παιχνίδι. Τότε, ήταν που τραυματίστηκε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ με τους ανθρώπους της ομάδας να είναι αρκετά δυσαρεστημένοι μαζί του, καθώς δεν περίμεναν μία τόσο απερίσκεπτη κίνηση από ένα τόσο έμπειρο ποδοσφαιριστή με τον τραυματισμό του να επηρεάζει την αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ