Κάρλος Τέβες : «Δεν είμαι τόσο χαζός για να τραυματιστώ στις φυλακές»

Κάρλος Τέβες : «Δεν είμαι τόσο χαζός για να τραυματιστώ στις φυλακές»

Τέλος στα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει τραυματιστεί κατά τη διάρκεια ενός αγώνα στις φυλακές της Κόρδοβα με κρατούμενους, έβαλε ο Κάρλος Τέβες με δηλώσεις του.

Πριν από μερικές μέρες διάφορα δημοσιεύματα από την Αργεντινή έκαναν λόγο πως ο Κάρλος Τέβες τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού στις φυλακές με κρατούμενους, καθώς είχε παρευρεθεί εκεί για να δει από κοντά τον αδερφό του που εκτίει την ποινή του.

Ο 34χρονος πήρε θέση γι’ όλα αυτά και με δηλώσεις του φρόντισε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα, ώστε ο κόσμος της Μπόκα Τζούνιορς -και όχι μόνο- μην σχηματίσει λάθος άποψη για εκείνον.

«Το πρωί της περασμένης Τετάρτης βρισκόμουν στο γυμναστήριο όταν έκανα τις καθιερωμένες μου ασκήσεις. Τότε ένιωσα ένα δυνατό πόνο στο πόδι μου. Μερικές μέρες αργότερα συνέχισε να με ενοχλεί, με αποτέλεσμα να υποβληθώ σε σειρά εξετάσεων. Ωστόσο, δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί μερικοί δεν με πιστεύουν. Πριν από μερικές μέρες ξεκίνησαν διάφορες φήμες σχετικά με τον τραυματισμό μου. Ότι τραυματίστηκα την ώρα που έπαιζα γκολφ ή ότι είχα πάει στις φυλακές για να δω τον αδερφό μου και τραυματίστηκα όταν έπαιξα με άλλους κρατούμενους.

Πάντα λέω την αλήθεια. Ακόμη και όταν πάει κόντρα στο ρεύμα. Δεν είμαι τόσο χαζός για να τραυματιστώ μέσα στις φυλακές. Αυτοί που λένε και γράφουν όλες αυτές τις χαζομάρες απλά με κάνουν πιο δυνατό, γι’ αυτό και συνεχώς εξελίσσομαι. Αλλά ήρθε η ώρα να σταματήσουν να μιλάνε για εμένα», τα λόγια του.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ