Θλίψη: Πέθανε ο Μίνο Ραϊόλα

Θλίψη: Πέθανε ο Μίνο Ραϊόλα

Σοκ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο με τον Μίνο Ραϊόλα να φεύγει από τη ζωή.

Σε θλίψη βυθίστηκε το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, καθώς ο 54χρονος Ιταλός μεγαλοατζέντης, Μίνο Ραϊόλα έφυγε από τη ζωή.

Ήταν από τους μεγαλύτερους μάνατζερ στον χώρο του ποδοσφαίρου, έχοντας μεταξύ άλλων στο πελατολόγιό του διάσημα ονόματα, όπως ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, ο Πολ Πογκμπά και ο Έρλινγκ Χααλαντ.

Πριν από δυο μέρες, η είδηση του θανάτου του είχε πλημυρίσει το χώρο του διαδικτύου, κάτι που αποδείχθηκε fake news. Ωστόσο, μετά και την πολύμηνη νοσηλεία του στην εντατική, δεν τα κατάφερε, φεύγοντας τελικά από τη ζωή.

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε τον λύγισε, με την οικογένεια του Ραϊόλα να επιβεβαιώνει την είδηση με μια ανάρτηση στα social media.

Ο Ραϊόλα γεννήθηκε στην Ιταλία το 1967 και κατάφερε να γίνει ένας από τους ατζέντηδες που κινούσαν τα νήματα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Από τα χέρια του πέρασαν οι Μπέργκαμπ, Ρομπίνιο, Μπαλοτέλι, Ντε Λιχτ, Ντοναρούμα και Μόιζε Κεν. Μάλιστα, σύμφωνα με το Forbes η περιουσία του την περσινή χρονιά έφτανε τα 73 εκατομμύρια ευρώ.

Η ανακοίνωση της οικογένειας για το χαμό του Μίνο Ραϊόλα:

«Με ανείπωτη θλίψη μοιραζόμαστε τα νέα του θανάτου του πιο υπέροχου ποδοσφαιρικού ατζέντη που υπήρξε ποτέ. Ο Μίνο πάλεψε μέχρι το τέλος με την ίδια δύναμη που επέδειχνε και στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για να υπερασπιστεί τους παίκτες του. Η παρουσία του θα μας λείπει για πάντα.

Η αποστολή του Μίνο να κάνει το ποδόσφαιρο ένα καλύτερο μέρος για τους ποδοσφαιριστές θα συνεχιστεί με το ίδιο πάθος.

Ευχαριστούμε όλους σας για την τεράστια στήριξη που λάβαμε σε αυτές τις δύσκολες στιγμές και ζητάμε τον σεβασμό της ιδιωτικότητας της οικογένειας και των φίλων μας σε αυτή την περίοδο πένθους»

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ