Έπιασε τόπο το ritiro στη Νάπολι: 4-0 στο 20′ τη Σασουόλο (vids)

Έπιασε τόπο το ritiro στη Νάπολι: 4-0 στο 20′ τη Σασουόλο (vids)

Μετά το κάζο από την Έμπολι ακολούθησε... μάντρωμα στο προπονητικό κέντρο για τη Νάπολι και ξέσπασμα στη Σασουόλο. 4-0 στο 20' οι «παρτενοπέι», αλλά τώρα είναι αργά...

Το αποκορύφωμα στο τελευταίο κακό διάστημα της Νάπολι ήταν το αδιανόητο κάζο κόντρα στην Έμπολι όπου αν και προηγήθηκε με δύο γκολ, έχασε τελικά με 3-2 στο φινάλε και αποχαιρέτησε τον τίτλο στη Serie A. Ένα τέτοιο αποτέλεσμα φυσικά δεν θα μπορούσε να περάσει έτσι, με τη διοίκηση της ομάδας να αποφασίζει ritiro, δηλαδή… μάντρωμα στο προπονητικό κέντρο μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Έστω κι αν πλέον είναι αργά όσον αφορά στο Scudetto, οι παίκτες της Νάπολι φαίνεται πως πήραν το μάθημά τους και ξέσπασαν στη Σασουόλο. Με τη συμπλήρωση 20 λεπτών στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» ο δείκτης του σκορ έδειχνε 4-0, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Ο Κουλιμπαλί ήταν αυτός που άνοιξε τον χορό των γκολ για να ακολουθήσει μετά ο Οσιμέν, ο Λοσάνο και ο Μέρτενς που πρόσθεσαν τα ονόματά τους στον πίνακα των σκόρερ, «καθαρίζοντας» το παιχνίδι πριν… καν ξεκινήσει.

Δείτε τα γκολ:

Το 1-0:

Το 2-0:

 

Το τρίτο και τέταρτο γκολ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ