Πρωτοφανής έγγραφη δέσμευση στον Ζαχάβι – «Δεν θα κινδυνεύσει η οικογένειά σου»! (pics)

Πρωτοφανής έγγραφη δέσμευση στον Ζαχάβι – «Δεν θα κινδυνεύσει η οικογένειά σου»! (pics)

Η Μποταφόγκο, για να πείσει τον Εράν Ζαχάβι να υπογράψει, δεσμεύτηκε εγγράφως ότι η οικογένειά του δεν θα πέσει θύμα ληστείας, όπως έγινε δύο φορές στην Ολλανδία!

Πρόκειται για μια από τις υποθέσεις που έχει ζητητηθεί σε μεγάλο βαθμό τους τελευταίους μήνες. Η περίπτωση του Εράν Ζαχάβι απασχόλησε και τον Ολυμπιακό, ωστόσο ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δείχνει να επιθυμεί την επιστροφή στην πατρίδα του.

Αυτή τη στιγμή ο Ισραηλινός επιθετικός μοιάζει πιο έτοιμος από ποτέ για το comeback στην πατρίδα του και την Μακάμπι Τελ Αβίβ, από όπου αναδείχθηκε όταν ήταν σε μικρότερη ηλικία. Η Μποταφόγκο, ωστόσο, συνεχίζει να δείχνει έντονο ενδιαφέρον για την περίπτωση του, προσπαθεί να τον πείσει να υπογράψει με έναν πρωτόγνωρο τρόπο.

Οι Βραζιλιάνοι, πέραν του κλειστιού διετούς συμβολαίουμ με συνολικές απολαβές που φτάνουν τα 5.000.000 ευρώ, προσφέρουν κάτι ακόμη πιο σημαντικό. Ασφάλεια. Για τον ίδιο και την οικογέβειά του! Και την προσφέρουν… εγγράφως.

Τον Μάιο του 2021, ληστές εισέβαλαν στη βίλα του Ζαχάβι στο Buitenveldert, τη σύγχρονη εβραϊκή συνοικία του Άμστερνταμ, ενώ εκείνος βρισκόταν στο γήπεδο για υποχρεώσεις της PSV. Οι ένοπλοι δράστες έδεσαν τη σύζυγο του Ζαχάβι και της επιτέθηκαν μπροστά στα παιδιά τους. Αυτό το περιστατικό προκάλεσε σοκ στον παίκτη και την οικογένειά του και όταν πριν από λίγους μήνες κι άλλοι ληστές μπήκαν στο (νέο) σπίτι του στην Ολλανδία, τα πράγματα έγιναν χειρότερα. Με τη σύζυγό του και τα παιδιά τους να αποχωρούν πριν τελειώσει η σεζόν, λόγω φόβου!

Αυτός ήταν και ο κύριος λόγος που ο 34χρονος είχε αποφασίσει οριστικά από τον Ιανουάριο να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του με την PSV Αϊντχόφεν. Η ασφάλεια της οικογένειάς του, ήταν σε πρώτο πλάνο. Με τη γυναίκα του να αντιμετωπίζει ακόμη κρίσεις!

Όπως γνωστοποιήθηκε, λοιπόν, η Μποταφόγκο, γνωρίζοντας τα όσα βίωσαν ο Ζαχάβι και η οικογένειά του στην Ολλανδία, του έκανε μια πρόταση, με την οποία του έδινε τον… λόγο της πως δεν θα έμπαινε ποτέ σε αντίστοιχο κίνδυνο η οικογένεια του. Εγγραφη δέσμευση πως δεν θα αισθανθεί ποτέ και σε καμία στιγμή ανασφαλής.

Με την επιστολή της, η Μποταφόγκο υπόσχεται στον Ισραηλινό φορ πως ο ίδιος και η οικογένεια του θα έχουν την απαραίτητη ασφάλεια που επιθυμούν, κάθε στιγμή της παραμονής τους στη Βραζολία, ενώ βάζει στο… τραπέζι και όλα τα θετικά του Ρίο Ντε Τζανέιρο. Παράλληλα, η βραζιλιάνικη ομάδα κλείνει την επιστολή της παραθέτοντας ονόματα άλλων ποδοσφαιριστών εκτός Λατινικής Αμερικής που έχουν αγωνιστεί στον σύλλογο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ