Ολυμπιακός: Επαναφέρουν τον Ζάχαβι οι Ισραηλινοί (pic+vids)

Ολυμπιακός: Επαναφέρουν τον Ζάχαβι οι Ισραηλινοί (pic+vids)

Σύμφωνα με τους Ισραηλινούς, οι Ερυθρόλευκοι προσφέρουν στον 34χρονο επιθετικό συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 2 εκατ. ευρώ.

Το όνομα του Εράν Ζάχαβι επαναφέρουν στο «ερυθρόλευκο» προσκήνιο οι Ισραηλινοί. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα «ynet.co.il», οι Πειραιώτες προσέγγισαν την πλευρά του 34χρονου επιθετικού, που μένει ελεύθερος από την Αϊντχόφεν και πρόσφεραν στον έμπειρο στράικερ συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές που φτάνουν τα 2 εκατ. ευρώ.

Οι Ερυθρόλευκοι, σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρουν τις τελευταίες ώρες στο Ισραήλ, έχουν ισχυρό ανταγωνισμό στην προσπάθεια που κάνουν για την απόκτηση του Ζάχαβι, καθώς για τον 34χρονο ενδιαφέρονται επίσης οι Μακάμπι Τελ Αβίβ και Μποταφόγκο, αλλά και ομάδες από το MLS. Ο Ολυμπιακός, πάντως, φέρεται να προσφέρει στον έμπειρο επιθετικό τα διπλά από αυτά που δίνει ο σύλλογος του Τελ Αβίβ, ενώ οι Βραζιλιάνοι, σύμφωνα με το «Goal.com» του προσφέρουν συμβόλαιο 18μηνης διάρκειας, με απολαβές που αγγίζουν τα 4 εκατ. ευρώ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ιστοσελίδα «ynet.co.il» στο δημοσίευμά της αναφέρει επίσης ότι ο Εράν Ζάχαβι μίλησε με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Μπίμπρας Νάτχο, για να μάθει περισσότερα για την ομάδα του μεγάλου λιμανιού. Ο έμπειρος επιθετικός φέτος έχει πραγματοποιήσει συνολικά 46 συμμετοχές, έχοντας 20 γκολ και 12 ασίστ σε 2.982 λεπτά, αλλά δεν θα συνεχίσει στην ολλανδική ομάδα, με τον 34χρονο να ψάχνει την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη.

Δείτε το σχετικό δημοσίευμα:

Και τον Ζάχαβι εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ