Απίστευτο «τρολάρισμα» στην Παρί: «Τόσα λεφτά για μια ομάδα που δεν έχει κερδίσει Champions League;» (pic)

Απίστευτο «τρολάρισμα» στην Παρί: «Τόσα λεφτά για μια ομάδα που δεν έχει κερδίσει Champions League;» (pic)

Οι οπαδοί τους Ουράβα «τρόλαραν» την Παρί Σεν Ζερμέν και παράλληλα διαμαρτυρήθηκαν για τις υψηλές τιμές των εισιτηρίων.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το πανό που ύψωσαν οι οπαδοί της Ουράβα κατά τη διάρκεια του φιλικού με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι οπαδοί της Ουράβα θέλοντας να διαμαρτυρηθούν για την τιμολογιακή πολιτική της διοίκησης του ιαπωνικού συλλόγου, αλλά και να πικάρουν την Παρί Σεν Ζερμέν, ύψωσαν πανό, στο οποίο ανέφεραν ότι τα 8000 γεν (περίπου 57.5 ευρώ) που κόστιζε ένα εισιτήριο για το φιλικό με τη γαλλική ομάδα είναι πάρα πολλά, όταν τα μαγικά χαρτάκια του φιλικού με την Μπάγερν Μονάχου κόστιζαν 3000 γεν (21.5 ευρώ). Όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά οι Ιάπωνες, η Μπάγερν έχει 6 Champions League και η Παρί Σεν Ζερμέν κανένα.

Διαβάστε επίσης: Πιέζει και Μινγκέθα η ΑΕΚ – Αποκαλύψεις από την Ισπανία

Οπότε θεωρούν ότι είναι αδικαιολόγητα υψηλές οι τιμές των εισιτηρίων για το παιχνίδι με τους πρωταθλητές Γαλλίας, με τους Ιάπωνες να διαμαρτύρονται και παράλληλα να «τρολάρουν» τους Παριζιάνους, που έχουν στο ρόστερ τους αστέρες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, αλλά ακόμα δεν έχουν καταφέρει να κατακτήσουν το Champions League.

«3000 γεν (περίπου 21,5 ευρώ) για εισιτήριο απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου που έχει σηκώσει 6 φορές το Champions League και 8000 γεν (περίπου 57,5 ευρώ) για εισιτήριο απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν που δεν το έχει σηκώσει καμία φορά», έγραφε το πανό.

Αξίζει να σημειώσουμε πάντως ότι το γήπεδο ήταν κατάμεστο, με τους Ιάπωνες να γεμίζουν στο «Saitama Stadium» και να παρακολουθούν από κοντά τους Μέσι, Νεϊμάρ, Εμπαπέ και τα υπόλοιπα αστέρια της Παρί Σεν Ζερμέν. Οι πρωταθλητές Γαλλίας, παρά τη ζεστή φιλοξενία των Ιαπώνων, πάντως, δεν χαρίστηκαν και επικράτησαν με το ευρύ 3-0.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ