Πιέζει και Μινγκέθα η ΑΕΚ – Αποκαλύψεις από την Ισπανία

Πιέζει και Μινγκέθα η ΑΕΚ – Αποκαλύψεις από την Ισπανία

Η ΑΕΚ φαίνεται πως έχει πάρει... φόρα με στόχο να κλείσει άμεσα στόπερ και οι Ισπανοί ισχυρίζονται πως πιέζει και για τον Όσκαρ Μινγκέθα.

Η ΑΕΚ συνεχίζει παράλληλα με την προετοιμασία και τον μεταγραφικό της σχεδιασμό, με ξεκάθαρη προτεραιότητα να είναι η ενίσχυση της αμυντικής γραμμής και συγκεκριμένα η απόκτηση ενός στόπερ. Κάτι το οποίο βγάζει… μάτι τα τελευταία 24ωρα από το πόσο δραστήρια είναι η Ένωση.

Διαβάστε επίσης: Ραγδαίες εξελίξεις με Κούρτιτς στον ΠΑΟΚ!

Πέρα από την περίπτωση του Μπόγκνταν Πλάνιτς, που απασχολεί εδώ και καιρό τον Δικέφαλο αλλά φαίνεται να… στραβώνει, χθες (22/7) «έσκασε» η… βόμβα Βίντα, με τους Κροάτες να θεωρούν τελειωμένη τη μεταγραφή του στους «κιτρινόμαυρους» και σήμερα οι Ισπανοί επαναφέρουν στο προσκήνιο και την υπόθεση Μινγκέθα.

Η «Mundo Deportivo» που αποκάλυψε αρχικά ότι η ΑΕΚ (μαζί με άλλες τρεις ομάδες) εξετάζει την περίπτωση του Ισπανού αμυντικού της Μπαρτσελόνα, τώρα πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα την υπόθεση, τονίζοντας ότι η ελληνική ομάδα μαζί με τη Θέλτα έχουν δείξει το πιο έντονο ενδιαφέρον για τον νεαρό ποδοσφαιριστή.

Μάλιστα, η ισπανική εφημερίδα κάνει λόγο για πίεση τόσο της ΑΕΚ όσο και της Θέλτα προς την Μπαρτσελόνα, προκειμένου να ρίξει τις απαιτήσεις της και να προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του παίκτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ