Ο Ντεναγιέρ στην Αλ Σαμπάμπ – 10.000.000 € για 3 χρόνια! (pic)

Η Αλ Σαμπάμπ δελεάζει τον Βέλγο στόπερ με «χρυσό» συμβόλαιο – Τι αναφέρουν στο εξωτερικό.

Ετοιμος να μετακομίσει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για χάρη της Αλ Σαμπάμπ είναι ο Τζέισον Ντεναγιέρ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο. Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του στα social media ο Ιταλός, ο Βέλγος στόπερ δέχθηκε μια δελεαστική πρόταση από την, που φτάνει τα 10.000.000 € για 3 χρόνια!

Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος ήταν μια από τις περιπτώσεις που εξέτασαν στον Ολυμπιακό για το κενό που άφησε η μεταγραφή του Κώστα Μανωλά στη Σάρτζα, βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Αλ Σαμπάμπ και είναι πολύ κοντά στη μετακίνησή του στην ομάδα των ΗΑΕ.

Διαβάστε επίσης: Η μεγάλη επιστροφή του Γκιγιέρμε

Μάλιστα, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στο εξωτερικό, είναι πολύ πιθανό τις επόμενες ώρες ο Τζέισον Ντεναγιέρ να ταξιδέψει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στην ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Εάν ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στην Αλ Σαμπάμπ, ο Βέλγος θα γίνει συμπαίκτης με τον Μπόγκνταν Πλάνιτς, για τον οποίο ενδιαφερόταν και η ΑΕΚ, όταν ο Σέρβος στόπερ αγωνιζόταν στην Μακάμπι Χάιφα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από