Αυτή είναι η διάγνωση για τον Ρέτσο: Οστικό οίδημα- Πόσο μένει εκτός

Αυτή είναι η διάγνωση για τον Ρέτσο: Οστικό οίδημα- Πόσο μένει εκτός

 Ο Παναγιώτης Ρέτσος τραυματίστηκε στο φιλικό του Σαββάτου- Πότε αναμένεται να επιστρέψει

Τυχερός στην ατυχία του ο Παναγιώτης Ρέτσος. Ο διεθνής στόπερ του Ολυμπιακού τραυματίστηκε στο φιλικό του Σαββάτου –στο γόνατο έπειτα από μια σύγκρουση με τον Αλγκασίμ Μπα- και σήμερα υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία.

Το αποτέλεσμα; Οστικό οίδημα. Όπερ σημαίνει απουσία 7-10 ημερών. Όχι κάτι σοβαρό, αλλά όχι και εύκολο να τον χωρέσει στην εξίσωση για τα δύο διαδοχικά εντός έδρας ματς με τον Ατρόμητο (απίθανο) και την Καραμπάγκ.

Όλα αυτά σε μια συγκυρία που μετά την μετακίνηση του Κώστα Μανωλά στο Ντουμπάι, έχει προκαλέσει και μια ενδιαφέρουσα συζήτηση αναφορικά με την απόκτηση ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού. Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός έχει Μπα, Σισέ, Παπασταθόπουλο και τον Ρέτσο.

Όπως βεβαίως έχει υπό προϋποθέσεις και τον Σίμε Βρσάλικο για αυτή την θέση αλλά και τα παιδιά της ομάδας Β΄(Ετιέν Κινκουέ, Αλέξης Καλογερόπουλος κλπ). Τι θα συμβεί; Θα φανεί άμεσα. Άλλωστε το μεταγραφικό παράθυρο για τους ελεύθερους «κλείνει» την Παρασκευή.

Ο Παναγιώτης Ρέτσος που ταλαιπωρήθηκε αρκετά τα προηγούμενα χρόνια από τραυματισμούς δεν έχει κάποιο ιστορικό με το γόνατο. Και αυτό είναι σίγουρα καλό νέο. Δεν πρόκειται δηλαδή για κάποιο τραυματισμό που προκαλεί σοβαρή ανησυχία, ούτε στην ομάδα ούτε στον ίδιο. Απλά έπεσε στην… περίπτωση. Στην αποχώρηση του Μανωλά. Στο μεταγραφικό παράθυρο που είναι ανοιχτό κλπ. Εξ ου και η κουβέντα που προκύπτει.

Ο Έλληνας άσος έχει ως τώρα τρεις συμμετοχές στα ματς του Ολυμπιακού. Και μάλιστα η κάθε μια σε διαφορετική θέση μιας και έχει αγωνιστεί και στα δύο άκρα της άμυνας αλλά και σαν κεντρικός αμυντικός σε σχήμα με τρεις στόπερ. Αν και το δείγμα είναι μικρό, είναι σίγουρα ενδεικτικό της ικανότητας του να προσφέρει λύσεις ουσίας σε πολλές και διαφορετικές ανάγκες της ερυθρόλευκης άμυνας. Προχθές ας πούμε στο φιλικό με την ομάδα Β΄ αγωνίστηκε σαν αριστερός μπακ γιατί ο Μίτσελ δοκίμασε το δίδυμο Μπα-Παπασταθόπουλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ