Η μεγάλη επιστροφή του Γκιγιέρμε

Η μεγάλη επιστροφή του Γκιγιέρμε

Ο Γκιγιέρμε που αγωνίστηκε για δυο χρόνια στον Ολυμπιακό, δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Αλ Σαντ και φέρεται έτοιμος για τη μεγάλη επιστροφή

Πιθανή θεωρείται η επιστροφή του Γκιγιέρμε στη Βραζιλία, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην πατρίδα του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού. Το συμβόλαιό του με την Αλ Σαντ λήγει τον Ιούνιο και όπως φαίνεται δεν θα υπάρξει ανανέωση.

Ο Βραζιλιάνος μέσος, που αποτελούσε αναπόσπαστο κομμάτι του τρόπου παιχνιδιού του Τσάβι, πριν εκείνος αποχωρήσει για την Μπαρτσελόνα, πλέον βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του στη Βραζιλία. Μάλιστα ήδη φαίνεται να υπάρχουν αρκετές ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του, με τον παίκτη να είναι πιθανό να έχει προτάσεις στα χέρια του τον Ιανουάριο.

Βασικός «μνηστήρας» σύμφωνα με δημοσίευμα από τη Βραζιλία, είναι η Μποταφόγκο, η οποία από τον Αύγουστο έχει βάλει στο ραντάρ της τον 31χρονο μέσο.

Πλέον με το συμβόλαιό του να λήγει και χωρίς να υπάρχουν συνομιλίες για ανανέωση, ο Γκιγιέρμε μπορεί να δει με καλό μάτι την προοπτική της Μποταφόγκο, η οποία θα μπορούσε να τον κάνει δικό της πληρώνοντας απλώς τον μισθό του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ