Πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ σκέφτεται να σταματήσει το ποδόσφαιρο

Πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ σκέφτεται να σταματήσει το ποδόσφαιρο

Ο Λέο Μάτος, που πέρασε από τον ΠΑΟΚ, σκέφτεται να «κρεμάσει» τα παπούτσια του.

Πλησιάζει το ποδοσφαιρικό… τέλος για τον Λέο Μάτος. 

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ βαδίζει για το 37ο έτος της ηλικίας του, με την ιδέα της «απόσυρσης» να βρίσκεται για τα… καλά στο μυαλό του.

Διαβάστε επίσης: Η νύχτα που ο Ιτούδης και ο Καλάθης απειλούν τον Παναθηναϊκό (vids)

Τις τρεις τελευταίες σεζόν ο Βραζιλιάνος αγωνίζεται στην αγαπημένη του Βάσκο Ντα Γκάμα, αλλά όπως δήλωσε, σκέφτεται να κρεμάσει τα παπούτσια του.

«Ακόμη σκέφτομαι αν θα συνεχίσω να παίζω ή όχι. Είχα μια συζήτηση με τον Πάουλο Μπρακς (σ.σ πρόεδρος της Βάσκο Ντα Γκάμα), ο οποίος έδειξε ενδιαφέρον να παραμείνω στην ομάδα και να την βοηθήσω εκτός γηπέδου, αν πάρω την απόφαση να μην συνεχίσω. Δεν μπορώ να προσδιορίσω καλά τον ρόλο, αλλά η κεντρική ιδέα είναι να είμαι κοντά στην ομάδα για να παρέχω την απαραίτητη υποστήριξη όπου χρειαστεί», ανέφερε χαρακτηριστικά στην Globo Esporte ο Λέο Μάτος και στην συνέχεια πρόσθεσε:

«Εδώ και δύο χρόνια προετοιμάζομαι πολύ γι’ αυτήν τη στιγμή που θα σταματήσω να αγωνίζομαι. Έχω παρακολουθήσει σεμινάρια  αθλητικής διαχείρισης στο Universidade do Futebol και την περασμένη εβδομάδα τελείωσα το σεμινάριο εκπαίδευσης στελεχών που έγινε υπό την αιγίδα της βραζιλιάνικης ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας. Πάντα είχα μεγάλη ευκολία στην επικοινωνία τόσο με τους παίκτες όσο και με το επιτελείο γενικότερα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ