ΠΑΟΚ: Με μηνύσεις απαντάει ο Γιώργος Σαββίδης

ΠΑΟΚ: Με μηνύσεις απαντάει ο Γιώργος Σαββίδης

Οι Γιώργος και Νίκος Σαββίδης θα κινηθούν νομικά εναντίον της ΕΕΑ για διαρροή προσωπικών δεδομένων.

«Σεισμό» στο ελληνικό ποδόσφαιρο προκάλεσε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού με την ανακοίνωσή της για την αποχώρηση του Γιώργου Σαββίδη από το Δ.Σ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Μια ανακοίνωση στην οποία η ΕΕΑ αναφέρει ότι ο Γιώργος Σαββίδης και ο αδερφός του, Νίκος, παραπέμπονται ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης «για την πράξη της ηθικής αυτουργίας σε εκβίαση σε βαθμό κακουργήματος από κοινού, σε απόπειρα τελεσθείσα με βία και απειλές ενωμένες με επικείμενο κίνδυνο σώματος και ζωής, καθώς και με βία και απειλή βλάβης της επιχείρησης και του επαγγέλματος του παθόντος κατ’ επάγγελμα».

Διαβάστε επίσης: Α.Σ Άρης: Οργισμένη ανακοίνωση για τον βανδαλισμό του μνημείου του Άλκη

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, οι δύο γιοι του Ιβάν Σαββίδη, γνωστοποίησαν ότι θα απαντήσουν με μηνύσεις για διαρροή προσωπικών δεδομένων.

Ο Γιώργος και ο Νίκος Σαββίδης θα στραφούν νομικά κατά της ΕΕΑ και συγκεκριμένα κατά του προέδρου της, Νίκου Τζολάκη, ο οποίος υπογράφει το σχετικό έγγραφο. Παράλληλα, οι Ασπρόμαυροι ισχυρίζονται ότι το εν λόγω έγγραφο περιέχει, μεταξύ άλλων, ανυπόστατες και εσφαλμένες πληροφορίες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ