Πάει MLS ο Φερνάντο Τόρες

Πάει MLS ο Φερνάντο Τόρες

Υπάρχει ενδιαφέρον τόσο από την Αγγλία, αλλά και από Ισπανία και Ιταλία για την απόκτηση του Τόρες, αλλά φαίνεται πως ο Ισπανός επιθετικός έχει πάρει ήδη την απόφασή του.

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Φερνάντο Τόρες αποκάλυψε ότι δεν θα συνεχίσει την καριέρα του μετά το τέλος της σεζόν στην αγαπημένη του Ατλέτικο Μαδρίτης.

Με 719 εμφανίσεις και 254 γκολ στην έως τώρα καριέρα του, ο 34χρονος επιθετικός ετοιμάζεται να εγκαταλείψει την Ευρώπη. Βέβαια υπάρχει ενδιαφέρον τόσο από την Αγγλία, αλλά και από Ισπανία και Ιταλία για την απόκτηση του Τόρες, αλλά φαίνεται πως ο Ισπανός επιθετικός έχει πάρει ήδη την απόφασή του.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η Marca, ο Τόρες έχει δεχτεί πρόταση από ομάδα του MLS και μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσει την απόφαση του να αγωνιστεί στο αμερικανικό πρωτάθλημα. Τα χρήματα και οι λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές, όμως σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Τόρες θα έχει μεγάλη αύξηση στις ετήσιες απολαβές του, οι οποίες ξεπερνούν τα 8 εκατ. ευρώ στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ