Εκραξε τον Κριστιάνο ο Νέβιλ: «Θλιβερό τέλος…»

Εκραξε τον Κριστιάνο ο Νέβιλ: «Θλιβερό τέλος…»

Τα... έχωσε στον Κριστιάνο Ρονάλντο ο Νέβιλ για τη μετακόμισή του στη Σαουδική Αραβία.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγινε τελικά Αραβας, με την Αλ Νασρ να επισημοποιεί χθες το «χρυσό» deal των δυο πλευρών. Ενα deal που θα αποφέρει στα ταμεία του Πορτογάλου σταρ το μυθικό ποσό των 500.000.000 ευρώ.

Πάντως, δεν είδαν όλοι με καλό μάτι τη μετακόμιση του Κριστιάνο στη Σαουδική Αραβία. Πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Γκάρι Νέβιλ. Ο άλλοτε άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκραξε τον 37χρονο σταρ για την απόφασή του να φορέσει τη φανέλα της Αλ Νασρ.

Διαβάστε επίσης: Ο Κάνααν «απάντησε» στον Ντόρσεϊ (vids)

«Με τον Κριστιάνο είχα την αίσθηση ότι ήθελε να συνεχίσει να παίζει σε ένα μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, τουλάχιστον για το υπόλοιπο αυτής της σεζόν. Στόχος του ήταν να πετύχει περισσότερα γκολ. Θα προτιμούσε να βρει μια ομάδα Champions League. Πιστεύω ότι αυτή η προσφορά είναι εκπληκτικά μεγάλη. Προφανώς κανείς άλλος σύλλογος από την Ευρώπη δεν του προσέφερε αυτά τα χρήματα και για αυτό επέλεξε να πάει στην Αλ Νασρ. Ωστόσο, είναι ένα θλιβερό τέλος. Όπως φαίνεται δεν θα δούμε ξανά τον Ρονάλντο να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο», τόνισε ο Νέβιλ που δεν… χαρίστηκε στον Ρονάλντο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ