Το ντεμπούτο του Ρονάλντο στην Αλ Νασρ μπορεί να είναι κόντρα στον Μέσι

Το ντεμπούτο του Ρονάλντο στην Αλ Νασρ μπορεί να είναι κόντρα στον Μέσι

Στο πρώτο του παιχνίδι ως παίκτης της Αλ Ναδρ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ενδέχεται να αντιμετωπίσει την Παρί Σεν Ζερμέν του Λιονέλ Μέσι.

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ταξίδεψε μέχρι την άκρη του κόσμου για να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, μιας και η μετακίνησή του στην Αλ Νασρ είναι επίσημη, ωστόσο είναι πολύ πιθανό σύντομα να βρεθεί και πάλι αντιμέτωπος με τον Λιονέλ Μέσι.

Τα δεδομένα είναι ως εξής. Ο Ρονάλντο, αν και έκανε προπονήσεις με τη Ρεάλ για να παραμείνει σε φόρμα, είναι πολύ δύσκολο να προλάβει να αγωνιστεί στο πρώτο παιχνίδι της Αλ Νασρ τον Ιανουάριο, αφού το παιχνίδι με την Αλ Τάι είναι προγραμματισμένο για τις 5 του μήνα.

Διαβάστε επίσης: Αποθέωση στο ΣΕΦ από τους οπαδούς του Ολυμπιακού (pics, vid)

Η επόμενη προγραμματισμένη υποχρέωση είναι εκτός έδρας με την Αλ Σαμπάμπ επίσης για το πρωτάθλημα στις 14 Ιανουαρίου και μία εβδομάδα αργότερα υποδέχεται την Αλ Ιτιφάκ.

Ωστόσο ανάμεσα σε αυτές τις ημερομηνίες είναι πολύ πιθανό να προστεθεί ακόμα μία αναμέτρηση, η οποία ήταν αρχικά να γίνει στις αρχές του 2022 αλλά μετατέθηκε. Τον περασμένο Ιανουάριο, Σαουδική Αραβία και Κατάρ είχαν συμφωνήσει σε φιλικό παιχνίδι της Παρί με μία μικτή Αλ Νασρ και Αλ Χιλάλ στην Ντόχα. Ο αγώνας αναβλήθηκε για τον Μάιο λόγω Covid-19, αλλά τελικά δεν έγινε.

Πλέον, φαίνεται πως η ταυτόχρονη παρουσία των δύο αστέρων του ποδοσφαίρου στο ίδιο γήπεδο για άλλη μία φορά είναι προς όφελος και των δύο χωρών και γι’ αυτό το φιλικό παιχνίδι ενδέχεται να διεξαχθεί τελικά τον Ιανουάριο του 2023.

Αν ξεπεραστούν τα… διπλωματικά εμπόδια, οι επικρατέστερες ημερομηνίες για να γίνει ο αγώνας είναι στις 18 ή στις 19 Ιανουαρίου. Λέτε να δούμε και πάλι στο ίδιο γήπεδο Ρονάλντο και Μέσι μετά από τόσο καιρό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ