Επίσημο: Αυτή είναι η νέα ομάδα του Μαρσέλο!

Επίσημο: Αυτή είναι η νέα ομάδα του Μαρσέλο!

Ετοιμος για νέες περιπέτειες βρίσκεται ο Μαρσέλο.

Βρέθηκε η νέα ποδοσφαιρική στέγη του Μαρσέλο! Πριν από λίγες μέρες, ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ αποχώρησε από το μεγάλο λιμάνι και τον Ολυμπιακό, με τις δυο πλευρές να λύνουν τη συνεργασία τους.

Μετά από διαπραγματεύσεις αρκετών ημερών, ο πρώην άσος της Ρεάλ Μαδρίτης έδωσε τα χέρια με τη Φλουμινένσε. Ο 34χρονος παίκτης ανακοινώθηκε από τη «Φλου», επιστρέφοντας στα πάτρια εδάφη.

Διαβάστε επίσης: Ο χορός γύρω από τον Κωσταντέλια: H Kλαμπ Μπριζ και οι δεκάδες «μνηστήρες»

Η Φλουμινένσε επισημοποίησε τον «γάμο» με τον Μαρσέλο, ο οποίος ετοιμάζεται για νέες περιπέτειες στην πατρίδα του. Θυμίζουμε, πως βραζιλιάνικο δημοσίευμα είχε αποκαλύψει τόσο τη διάρκεια του συμβολαίου, όσο και τις απολαβές.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού είχε συνδεθεί πολλάκις με την Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά τελικά επέλεξε την… πρόκληση της Φλουμινένσε.

Η ανάρτηση του βραζιλιάνικου συλλόγου για τον Μαρσέλο:

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο 34χρονος μπακ ήταν στα τμήματα υποδομή της «Φλου» από το 2002 μέχρι το 2005, εν συνεχεία υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο και το 2007 πουλήθηκε αντί 6,5 εκατομμυρίων ευρώ στη Ρεάλ Μαδρίτης, με την οποία έγραψε ιστορία. Με την ανδρική ομάδα της Φλουμινένσε κατέγραψε έντεκα συμμετοχές το 2006 και σκόραρε τρία γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ