Μητσοτάκης: «Δεν έχω κρύψει τις προτιμήσεις μου, είμαι Ολυμπιακός»

Μητσοτάκης: «Δεν έχω κρύψει τις προτιμήσεις μου, είμαι Ολυμπιακός»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στις συλλογικές προτιμήσεις του δηλώνοντας πως είναι Ολυμπιακός, ενώ μίλησε και για το ντέρμπι «αιωνίων» που έρχεται.

Συνέντευξη σε ραδιόφωνο των Τρικάλων, παραχώρησε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις προτιμήσεις του στο ποδόσφαιρο ενώ μίλησε και για το ντέρμπι «αιωνίων». Παράλληλα, ο Μητσοτάκης τόνισε πως έχουν γίνει βήματα για την εξυγίανση του ποδοσφαίρου.

Διαβάστε επίσης: Ο χορός γύρω από τον Κωσταντέλια: H Kλαμπ Μπριζ και οι δεκάδες «μνηστήρες»

Όσα είπε ο Μητσοτάκης:

Για τον Ολυμπιακό και το ντέρμπι: «Είμαι Ολυμπιακός, αλλά πάνω από όλα αυτό το οποίο θέλω να τονίσω είναι ότι φέτος έχουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, αυτό είναι καλό. Είναι καλό για το ποδόσφαιρο συνολικά. Ελπίζω να δω το ντέρμπι, ελπίζω να έχω τελειώσει την περιοδεία μου.

Θα είμαι στα Γρεβενά αύριο, αλλά φαντάζομαι ότι κάποια στιγμή το απόγευμα θα έχουμε τελειώσει. Οπότε και εγώ ως ποδοσφαιρόφιλος θα φροντίσω να απολαύσω τον αγώνα. Δεν έχω κρύψει τις προτιμήσεις μου ως προς την ομάδα την οποία υποστηρίζω».

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Έχουν γίνει βήματα και στην εξυγίανση του ποδοσφαίρου σημαντικά, νομίζω και στην ποιότητα και στη διαιτησία και μπορούν να γίνουν και με το VAR.

Τα πράγματα σίγουρα είναι καλύτερα τώρα από ό,τι ήταν πριν από κάποια χρόνια. Και βέβαια έχουμε και άλλα βήματα να κάνουμε προκειμένου να αναβαθμίσουμε το ποδοσφαιρικό μας προϊόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ