Χάος με Περέιρα στη Φλαμένγκο: Στα… κάγκελα οι οπαδοί, αρνείται να παραιτηθεί!

Χάος με Περέιρα στη Φλαμένγκο: Στα… κάγκελα οι οπαδοί, αρνείται να παραιτηθεί!

Χαμός στην Βραζιλία και τη Φλαμένγκο με τον Βίτορ Περέιρα.

Ξανά στο επίκεντρο της κριτικής ο Βίτορ Περέιρα!

Ο πρώην προπονητής της Φλαμένγκο είναι σε πολύ δύσκολη θέση, με τον κόσμο της ομάδας να είναι πυρ και μανία.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 2-0: Το έχασε μόνος του…

Η Φλαμένγκο έχασε το πρωτάθλημα του Ρίο ντε Τζανέιρο από τη Φλουμινένσε, μια αποτυχία που βαραίνει τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού. Ο Πορτογάλος τεχνικός εμφανίζεται να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου, αλλά πετάει το… μπαλάκι των ευθυνών στη διοίκηση.

«Δεν είμαι εγώ εκείνος που αποφασίζει, η διοίκηση παίρνει αποφάσεις. Δεν είμαι εγώ. Ήρθα στη Φλαμένγκο για να δουλέψω, να βελτιώσω την ομάδα, να την κάνω πιο δυνατή και είμαι πεπεισμένος ότι είναι εφικτό αυτό», ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς.

«Οφείλουμε να παραδεχθούμε την ανωτερότητα της Φλουμινένσε, γιατί κέρδισε δίκαια. Και, την ίδια στιγμή, εμείς δεν ήμασταν στο επίπεδο που έπρεπε τακτικά, τεχνικά και ψυχολογικά. Πρέπει να δουλέψουμε για να βελτιωθούμε, να διορθώσουμε τα λάθη μας και να γίνουμε πιο δυνατοί στο μέλλον», πρόσθεσε.

Και κατέληξε, λέγοντας: «Είμαι προπονητής που αναλαμβάνει ευθύνες. Αλλά δεν μπορείτε να τα περιμένετε όλα από εμένα. Έχω καλή ομάδα, παίκτες με χαρακτήρα, και σήμερα δεν ήταν στο επίπεδο που έπρεπε. Ήταν ασυντόνιστοι και δεν ξέρω το γιατί. Τεχνικά δεν ήταν καλό το παιχνίδι από τη μεριά μας, αλλά δεν θα επισημάνω ποτέ ατομικά λάθη. Αποτύχαμε ως σύνολο και δεν αντιδράσαμε ποτέ στο παιχνίδι».

Οι οπαδοί της Φλαμένγκο βράζουν με τον Περέιρα, ενώ τα όνομα του Χόρχε Σαμπαόλι παίζει δυνατά για την άκρη του πάγκου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ