Μήνυση για βιαιοπραγία στον Βαλβέρδε

Μήνυση για βιαιοπραγία στον Βαλβέρδε

Μήνυση εναντίον του Φεντερίκο Βαλβέρδε για βιαιοπραγία, κατέθεσε ο Άλεξ Μπαένα μετά την επίθεση που του έκανε χθες στο περιθώριο του Ρεάλ-Βιγιαρεάλ.

Μπελάδες για τον Φεντερίκο Βαλβέρδε, με τον ποδοσφαιριστή της Βιγιαρεάλ Άλεξ Μπαένα να καταθέτει μήνυση εναντίον του για βιαιοπραγία.

Ο εξτρέμ του «κίτρινου υποβρύχιου» κατήγγειλε πως δέχθηκε επίθεση από τον Ουρουγουανό μέσο της Ρεάλ μετά την αναμέτρηση των δύο ομάδων στο «Μπερναμπέου» το περασμένο Σάββατο. Το περιστατικό έγινε στο πάρκινγκ του Σαντιάγκο Μπερναμπέου και ο λόγος, σύμφωνα με το ESPN, της επίθεσης είναι το προσβλητικό σχόλιο που, φέρεται να, έκανε ο ακραίος επιθετικός της Βιγιαρεάλ, για το παιδί του Ουρουγουανού μέσου της Ρεάλ Μαδρίτης.

Διαβάστε επίσης: Γιαννακόπουλος σε παίκτες Παναθηναϊκού: «Θα έχετε να κάνετε μαζί μου»

Ο Μπαένα επέλεξε να ακουλουθήσει τη νομική οδό και όχι να καταγγείλει τον παίκτη της Ρεάλ στον αθλητικό δικαστή, έτσι ο Βαλβέρδε δεν κινδυνεύει με αγωνιστική απαγόρευση, άλλωστε το συμβάν έγινε έξω από το γήπεδο και δεν υπέπεσε στην αντίληψη κάποιου αξιωματούχου.

Πρόκειται για νέο επεισόδιο, στην κόντρα Μπαένα-Βαλβέρδε, αφού, οι δυο παίκτες είχαν ανταλλάξει κουβέντες και στις 19 Ιανουαρίου, σε αγώνα για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ισπανίας. Τότε, μετά από ένα σκληρό μαρκάρισμα στον Βαλβέρδε ο εξτρέμ της Βιγιαρεάλ τού είχε πει «κλάψε τώρα, που δεν θα γεννηθεί ο γιος σου», με αφορμή τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η σύζυγός του κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ