Εξελίξεις με Ρεμπρόφ – Αποκαλύψεις για το μέλλον του και τέλος από την Αλ-Αΐν (pic)

Εξελίξεις με Ρεμπρόφ – Αποκαλύψεις για το μέλλον του και τέλος από την Αλ-Αΐν (pic)

Ο Ουκρανός τεχνικός ενημέρωσε τη διοίκηση της Αλ Αΐν ότι θα αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της ομάδας στο τέλος της φετινής σεζόν - Τι γράφουν στο εξωτερικό για το μέλλον του.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Σεργκέι Ρέμπροφ, με τα Μέσα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα να θεωρούν πλέον δεδομένη την αποχώρησή του από τον πάγκο της Αλ Αΐν.

Όπως τόνιζαν χαρακτηριστικά το βράδυ της Κυριακής (7/5), η διοίκηση του συλλόγου έχει αρχίσει ήδη να ψάχνει τον αντικαταστάτη του Σεργκέι Ρέμπροφ, ο οποίος θα αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, μετά την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Μαντί Καμαρά – Η εξέλιξη που αλλάζει το μέλλον του στη Ρώμη και ο Ολυμπιακός

Μια σεζόν που βρίσκει την Αλ Αΐν να παλεύει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, με την ομάδα του Ουκρανού προπονητή μετά από 25 αγωνιστικές να βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 51 βαθμούς, πίσω από την Αλ Σαμπάμπ, που έχει 54 πόντους.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό, ο Σεργκέι Ρέμπροφ, πάντως, δεν θα μείνει για πολύ καιρό χωρίς ομάδα, καθώς του έχει κάνει ήδη επίσημη πρόταση η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ουκρανίας για να αναλάβει την εθνική ομάδα. Τα εν λόγω ρεπορτάζ κάνουν λόγο για πρόταση που αφορά τριετές συμβόλαιο, ενώ υπάρχουν δημοσιεύματα στην Ουκρανία, τα οποία αναφέρουν ακόμα και για πρόταση για 10ετές συμβόλαιο! Αξίζει να σημειώσουμε ότι το όνομα του Ρέμπροφ βρίσκεται στη λίστα του Ολυμπιακού, που είναι σε αναζήτηση προπονητή ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Ένας προπονητής με καλό προφίλ, αλλά αναμφίβολα πρόκειται για μια πάρα πολύ δύσκολη περίπτωση. Δύσκολη για πολλούς λόγους, καθώς αφενός βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας της Ουκρανίας, που είναι προτεραιότητά του σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στο εξωτερικό, αφετέρου γιατί είναι δεδομένο ότι θα υπάρξει ενδιαφέρον και από άλλους συλλόγους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ