Ανείπωτη τραγωδία στο Ελ Σαλβαδόρ – Εννέα νεκροί σε ποδοσφαιρικό γήπεδο (vid)

Ανείπωτη τραγωδία στο Ελ Σαλβαδόρ – Εννέα νεκροί σε ποδοσφαιρικό γήπεδο (vid)

Οπαδοί επιχείρησαν να μπουν μέσα στο γήπεδο στο Ελ Σαλβαδόρ με αποτέλεσμα να ποδοπατηθεί πολύς κόσμος. Εννέα νεκροί και δεκάδες τραυματίες ο απολογισμός ως ώρας

Απίστευτα σκηνικά εκτυλίχθηκαν σε ποδοσφαιρικό γήπεδο στο Σαλβαδόρ και μια ανείπωτη τραγωδία βρίσκεται σε εξέλιξη με εννέα νεκρούς και πολλούς τραυματίες.

Όπως μεταδίδουν τα διεθνή Μέσα, οπαδοί προσπάθησαν να μπουν στο γήπεδο Κουσκατλάν όπου διεξάγονταν η αναμέτρηση μεταξύ των Alianza και CD FAS. Υπήρξε συνωστισμός και δεν άργησε να συμβεί το μοιραίο με αποτέλεσμα να ποδοπατηθούν πολλοί εκ των παρευρισκόμενων.

Διαβάστε επίσης: Εξαλλος με τη μητέρα του ο Τσιτσιπάς: «μ@@@μενη είσαι τελείως;» – Την έδιωξε από το box του (vid)

Η τοπική Αστυνομία σε επίσημη ενημέρωσή της έκανε λόγο για εννέα νεκρούς, ενώ τραυματίες μεταφέρθηκαν στα γύρω νοσοκομεία, με δύο τουλάχιστον από αυτούς να βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Το ματς όπως είναι λογικό διακόπηκε για να απομακρυνθούν τόσο οι τραυματίες όσο και όλοι οι υπόλοιποι οπαδοί με ασφάλεια εκτός γηπέδου, με τον υπουργό Υγείας να αναφέρει πως όλοι οι τραυματίες λαμβάνουν την απαραίτητη φροντίδα από το ιατρικό προσωπικό των νοσοκομείων, την ώρα που ο υπουργός Εσωτερικών, Χουάν Κάρλος Μπιντεγκαΐν, ανέφερε πως ομάδες διάσωσης και εκατοντάδες αστυνομικοί βρίσκονται στο γήπεδο.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ