Ίντερ Μαϊάμι: Εκτόξευσε του followers της λόγω Μέσι μέσα σε λίγες ώρες

Ίντερ Μαϊάμι: Εκτόξευσε του followers της λόγω Μέσι μέσα σε λίγες ώρες

Κατά τρία εκατομμύρια αυξήθηκαν οι followers της ομάδας από την Αμερική στο instagram και για αυτό ευθύνεται ο Αργεντινός σούπερσταρ.

Ο Λιονέλ Μέσι όπου πάει παίρνει και κόσμο μαζί του. Του λόγου το αληθές επιβαιώνουν και οι αριθμοί της Ίντερ Μαϊάμι. Ο Αργεντινός αστέρας θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του MLS η οποία εκτοξεύεται όχι μόνο αγωνιστικά με την προσθήκη του «pulga» στο ρόστερ αλλά και σε… φανς.

Διαβάστε επίσης: ΠΑΟΚ: Η… πρόοδος στα μεταγραφικά σε πρώτο πλάνο

Συγκεκριμένα από τότε που έγινε γνωστό πως ο Αργεντινός είναι κοντά στην ομάδα του Μαϊάμι και μέχρι να οριστικοποηθεί η συμφωνία των δυο πλευρών, το instagram της Ίντερ ανέβηκε κατά τρία εκατομμύρια περίπου followers. Αυτό συνέβη τάχιστα. Τις δυο τελευταίες μέρες.

Στις 7 Ιουνίου οι ακόλουθοι της Ιντέρ αυξήθηκαν κατά 1.892.435 ενώ σήμερα μέχρι τώρα έχει παρατηρηθεί άνοδος κατά 1.401.630.

Συνολικά πλέον οι followers της ομάδας έχουν φτάσει στους 4.357.709 από το 1.063.644 που ήταν πριν δύο ημέρες, ασύλληπτο πραγματικά νούμερο με τον Μέσι να δείχνει την τεράστια δυναμική που έχει… σε όλους τους τομείς στη νέα του ομάδα…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ