Η Αλ Χιλάλ τα δίνει όλα για τον Νεϊμάρ μετά το άκυρο του Μέσι

Η Αλ Χιλάλ τα δίνει όλα για τον Νεϊμάρ μετά το άκυρο του Μέσι

Μετά το «ναυάγιο» της προσπάθειας να κάνει δικό της τον Λιονέλ Μέσι, η Αλ Χιλάν επιχειρεί να τινάξει την μπάνκα στον αέρα για χάρη του Νεϊμάρ.

Η Αλ Χιλάλ ήταν διατεθειμένη να προσφέρει ένα εξωπραγματικό ποσό στον Λιονέλ Μέσι για να τον πείσει να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία, αλλά ο Αργεντινός προτίμησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ίντερ Μαϊάμι και το MLS.

Οι Άραβες ωστόσο δεν το βάζουν εύκολα κάτω, καθώς μετά τον «Pulga» και την αρνητική εξέλιξη της υπόθεσης, στρέφονται στον πρώην συμπαίκτη του στην Παρί Σεν Ζερμέν, Νεϊμάρ.

Διαβάστε επίσης: Η μεγάλη επιστροφή του Γιάννη Σφαιρόπουλου: Κλείνει σε ομάδα της Euroleague (pic)

Σύμφωνα με το CBS Soccer, παράγοντας του συλλόγου από τη Σαουδική Αραβία ταξίδεψε στο Παρίσι την Παρασκευή για να συναντηθεί με τους ανθρώπους του Βραζιλιάνου, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Γαλλίας μέχρι το 2025. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι Σαουδάραβες προσφέρουν στον παίκτη συμβόλαιο με απολαβές περίπου 200.000.000 ευρώ τον χρόνο, ενώ στην Παρί ένα ποσό της τάξης των 45.00.000.

Το γαλλικό RMC Sport πρόσθεσε στις παραπάνω πληροφορίες ότι το περιβάλλον του Νεϊμάρ εξήγησε ότι ο 31χρονος αρχηγός της εθνικής Βραζιλίας έχει ως προτεραιότητα την παραμονή του στην Ευρώπη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ