Για πάντα στο Κατάρ ο Γκιγιέρμε!

Για πάντα στο Κατάρ ο Γκιγιέρμε!

Ο πρώην ερυθρόλευκος αμυντικός χαφ, Γκιγιέρμε, ετοιμάζεται να ανανεώσει το πλουσιοπάροχο συμβόλαιό του με την Αλ Σαντ για τα επόμενα πέντε χρόνια!

Ο Γκιγιέρμε αγωνίστηκε για τον Ολυμπιακό τη διετία 2018-2020. Παρά τη σύντομη παρουσία του με τα ερυθρόλευκα όμως, θεωρείται ένα από τα καλύτερα χαφ που αγωνίστηκαν για τον Ολυμπιακό τα τελευταία χρόνια.

Το 2020, αποφάσισε να πάει να αγωνιστεί στο Κατάρ, μιας και τα λεφτά που του έδινε η Αλ Σαντ ήταν εκτός ελληνικής πραγματικότητας και φέτος έκλεισε αισίως μια τριετία στην ομάδα της Μέσης Ανατολής.

Διαβάστε επίσης: «Χτυπάει» πόρτες και στο ΝΒΑ ο Παναθηναϊκός – Θέλει τον MVP του Eurobasket (vids)

Είναι αναντικατάστατος στην ομάδα του και μετά από 92 συμμετοχές (6γκολ και 6 ασίστ), έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την Αλ Σαντ που θα τον κρατήσει στο Κατάρ για την επόμενη διετία.

0 32χρονος πλέον Γκιγιέρμε, φαίνεται να ριζώνει στη Μέση Ανατολή αφού αν εξαντλήσει το συμβόλαιό του θα βρίσκεται εκεί για μια πενταετία, αναμένεται να βρεθεί τις επόμενες ημέρες στην Αυστρία, όπου θα ταξιδέψει η Αλ Σαντ προκειμένου να προετοιμαστεί για το εγχώριο πρωτάθλημα που εκκινεί στις 17 Αυγούστου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ