Τον Κεσί στοχεύει η Αλ Αχλί, το σκέφτεται η Μπαρτσελόνα

Τον Κεσί στοχεύει η Αλ Αχλί, το σκέφτεται η Μπαρτσελόνα

Τον Ιβοριανό κεντρικό χαφ της Μπαρτσελόνα, Φρανκ Κεσί έχει στη λίστα της η Αλ Αχλί, θετική να τον παραχωρήσει η Μπαρτσελόνα αν ικανοποιηθεί οικονομικά.

Ο Φρανκ Κεσί μετά από μια μια επταετία στην Ιταλία (Αταλάντα, Τσεζένα, Μίλαν), πέρσι το καλοκαίρι αποφάσισε να αλλάξει ποδοσφαιρικές παραστάσεις και να ενταχθεί ως ελεύθερος στην Μπαρτσελόνα. Εκεί ταίριαξε στα πλάνα του Τσάβι και είχε μια πολύ γεμάτη σεζόν με την πρωταθλήτρια Ισπανίας έχοντας συνολικά 44 συμμετοχές (3 γκολ και 3 ασίστ) σε όλες τις διοργανώσεις.

Μπορεί να έχει συμβόλαιο μέχρι και το 2026 με τους Καταλανούς, όμως είναι πολύ πιθανό να μην μακροημερεύσει στο Camp Nou. Όπως αναφέρει η Mundo Deportivo, ο 26χρονος Ιβοριανός χαφ βρίσκεται πολύ ψηλά τη λίστα της Αλ Αχλί που θα κάνει ό,τι μπορεί για να τον αποκτήσει.

Διαβάστε επίσης: Μια ανάσα από τη Λίβερπουλ ο Βαλβέρδε, απομένουν μόνο οι υπογραφές!

Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει πως η Μπαρτσελόνα δεν είναι αρνητική να τον παραχωρήσει για ένα ποσό κοντά στα 30 εκατομμύρια ευρώ, την ώρα που οι Σαουδάραβες είναι διατεθειμένοι να διπλασιάσουν τις απολαβές που έχει ο Κεσί στο συμβόλαιο του με τους Μπλαουγκράνα που ανέρχεται στα 9 εκατ. ευρώ ετησίως. Οι Καταλανοί βρίσκονται σε δεινή θέση οικονομικά και όπως είναι λογικό εξετάζουν κάθε πρόταση που μπορεί να υπάρξει για κάποιον ποδοσφαιριστή της.

Από την άλλη ο παίκτης θέλει να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα, αλλά αν διαπιστώσει πως δεν είναι στο βασικό ροτέισον την ερχόμενη σεζόν, δεν θα είχε πρόβλημα να αγωνιστεί αλλού. Ιδανικά για αυτόν θα ήταν να μετακομίσει στο γερμανικό ή το αγγλικό πρωτάθλημα, αλλά μια ενδεχόμενη πρόταση της Αλ Αχλί που θα του αποφέρει 18-20 εκατ. ευρώ τον χρόνο ίσως αλλάξει τη γνώμη του 26χρονου κεντρικού χαφ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ