Ο Λουκάκου… στέλνει τον Μίτροβιτς στη Σαουδική Αραβία!

Ο Λουκάκου… στέλνει τον Μίτροβιτς στη Σαουδική Αραβία!

Ο Λουκάκου αρνήθηκε φοβερή πρόταση της Αλ Χιλάλ, με τους Σαουδάραβες να προσφέρουν τα ίδια χρήματα στον Αλεξάνταρ Μίτροβιτς της Φούλαμ.

Η Αλ Χιλάλ έχει βάλει στόχο να αποκτήσει έναν μεγάλο επιθετικό από την Ευρώπη, με πρώτο όνομα στη λίστα να είναι ο Ρομέλου Λουκάκου που αγωνίζεται στην Ίντερ αλλά ανήκει στην Τσέλσι.

Ο Βέλγος διεθνής στράικερ των Νερατζούρι ταξίδεψε στο Ριάντ και συναντήθηκε με τη διοίκηση της ομάδας, η οποία τού πρόσφερε διετές συμβόλαιο συνεργασίας αντί 50 εκατομμυρίων ευρώ. Ο Λουκάκου όμως αποφάσισε να αρχίσει τα παζάρια ζητώντας μάλιστα τα διπλάσια χρήματα και κάπως έτσι η μεταγραφή ακυρώθηκε.

Διαβάστε επίσης: Έκπληξη από την Βραζιλία για τον Ολυμπιακό

Οι Σαουδάραβες της Αλ Χιλάλ πλέον στρέφονται στο… plan b και τον μπόμπερ της Φούλαμ, Αλεξάνταρ Μίτροβιτς. Την τελευταία πενταετία στους Λονδρέζους ο Σέρβος διεθνής επιθετικός είναι εντυπωσιακός με 111 γκολ σε 205 εμφανίσεις, με την χρηματιστηριακή του αξία να ανέρχεται στα 28 εκατ. ευρώ

Η Αλ Χιλάλ λοιπόν όχι μόνο δίνει τα ίδια χρήματα στον Μίτροβιτς (50 εκατομμύρια ευρώ για δύο χρόνια), αλλά δίνει και ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό και στη Φούλαμ που προσεγγίζει τα 40 εκατομμύρια ευρώ και περιμένει την απάντηση τόσο της ομάδας όσο και του ποδοσφαιριστή για να κλείσει το deal.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ